Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buradan bana yardımcı olan arkadaşlarıma ve özellikle delta servis 2 Zihni Bey'e çok teşekkür ederim ilk başta çok tepki gösterdim farkındayım ama kim olsa aynısını yapardı ama pişman oldum illaki ve konu başlığını değiştiren yöneticiye de ayriyetten teşekkür ederim Cihazım sıfırı ile değişim...
Benim sorunum xiaomi değil gardaş yazılarımın içinde xiaomi kelimesi bile yok sorunum delta servis iyi oku iftira atmıyorum ben resimlere bakarsan anlarsın saten bilmediğim marka değil xiaomi bende mi5 de var bilmesem almazdım saten cihazı !
Tmm gardaşım iyi düşünmüşsün dediğin doğru olabilir ama 23 günlük cihazın müdahele etmeyin diyorum değişim aile istiyorum dediğim halde cihazın ekranını değişip üstüne üstelik tam oturtamayıp ışık sizmasi yapıyorsa menu tuşu bildirim ışığının ışıkları tam oturmayip yanmıyorsa bir tane kılcal...
Ben iftira niteliğinde hiçbirşey demedim ne yaşadıysam onu söylüyorum ne (Duyduysam ne gördüysem değil) insanların gördüğü duyduğu yanlış olur ama ben yaşadıklarımı söyledim.
Yinede teşekkür ederim.
Aynen gardaşım general mobileyi geçti kronik arızalar da bundan önce GM kullanıyorum bıktım sorundan servisle uğraşmaktan bu ondan beter çıktı gerçekten.
Delta bu mu sizin 14 yıllık tecrübe bu mu müşteri memnuniyeti 23 günlük telefonu ne hale getirdiniz görün mahvettiniz üstüne bastırarak müdahele etmeyin dedim size 23 günlük cihazın fabrika çıkışı sorunu var neyine müdahele ediyonuz siz ya rezillik.
Aynen öyle gardaşım.