Ahmetbaba21 kullanıcısının son içeriği

1. Ahmetbaba21

Recovery Redmi 10a twrp önerme

Merhaba, Redmi 10a twrp önerebilirmisiniz PitchBlack çalışmadı
  2. Ahmetbaba21

Recovery Cihaz redmi 8

hocam mallesef desen şifresini unutum o yüzdende tekrar twrp kurup ResetScreenLock ile deseni kırmak istiyorum
  3. Ahmetbaba21

Recovery Cihaz redmi 8

Selamın Aleyküm arkadaşlar cihazım redmi 8 twrp attım ve dosyalar hic bir şekilde gözükmüyor
  4. Ahmetbaba21

Rom Redmi Note 9s rom önerisi

Hocam tesekkür ederim ama benim derdim google uygulamalarından kurtulmak az önce hindistan v11.0.7.0 romunu kurdum ve ayarlardan telefon özeliklerine baktığımda redmi note 9 pro yazıyordu normalde benim cihaz note 9s ama böyle bir isim yazması sacma bence o yüzden tekrardan global v11.0.9.0...
  5. Ahmetbaba21

Rom Redmi Note 9s rom önerisi

Merhaba arkadaşlar redmi note 9s cihaz kullanıyorum ama hiç romundan memnun değilim önceden mi 9se kullanıyordum masik romundan çok memnundum ve redmi note 9s için araştırmama rağmen masik rom bulamadım.
  6. Ahmetbaba21

Soru Mi note 10 lite

Anladım hocam teşekkür ederim
  7. Ahmetbaba21

Soru Mi note 10 lite

Selamın Aleyküm Hocalarım Elimde Garantili Mi note 10 lite var ve ben rom atmak istiyorum garanti den düşer mi bu konuyla alakalı bir konu bulamadım teşekkür ederim.
  8. Ahmetbaba21

Yardım ekran kilidini unuttum

Aynısı başımada geldi çözümünü bekliyorum
  9. Ahmetbaba21

Çözüldü Mi9se Bluetooth sorunu

Yeni rom kurdum ve düzeldi teşekkür ederim
  10. Ahmetbaba21

Çözüldü Mi9se Bluetooth sorunu

Selam Arkadaşlar Bugün miui eu 11.0.1 Android 10 romunu kurdum mallesef Bluetooth sorunu olmaya başladı yani ne gibi öneriniz var
  11. Ahmetbaba21

Yardım Mi9 se cihazıma Dolby atmos nasıl yüklerim

Sağolun ustam ama miroom 11.0.5 stabilde çalışmıyor
  12. Ahmetbaba21

Yardım Mi9 se cihazıma Dolby atmos nasıl yüklerim

Selamın Aleyküm Ustalarım mi9se telefonumda miroom 11.0.5 stabil rom yüklüdür ve buna Dolby atmos yükleyemedim nasıl yüklerim android sürümü 9 piedir bilginize.
  13. Ahmetbaba21

Yardım Selamın Aleyküm Uastalarım

Jdjd
  14. Ahmetbaba21

Çözüldü Sorun Çözüldü Mi9se Google Camera Kuramadım

HyperCam_E2_OP_POCO_MI8_Q.apk dosyasını indir - download burdan indirdim 1579612836 Config ise mi9se hc6.xml restore ettim çalıştı
Üst Alt