Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam biraz önce bende bl kilidini açtım. cihazım global versiyon. rus romunu yükleyecem. miflash ile fastboot rom mu yükledin. ayrıca romu mifirm den
Redmi K70 Ultra uyumlu rom dan mı indirdin.
arkadaşlar mi 14T pro için kilit açma durumunda bende 4 yıllık hesabım ile denedim hesap hatası verdi. yanlış bilmiyorsam bir hesap 2 bl kilidi açmaya izin veriyor. bende daha önce bir defa bl kilidi açılmış bir hesap ile denedim. yaklasık 5 ya da altıncı denemem de bu da yaklasık 2 ay gibi bir...
Arkadaşlar şükürler olsun. On yükleyici kilidi açmak için izin verdi. Hocam 4 ya da 5 defa denedim. Çin saati ile tam 18.59.59 da kilidi aç tuşuna bastim. Daha sonra mi unclock uygulaması ile 72 saat süre verdi.
Eski hesabım ile denedigimde bl kilidi açmıyor. Çünkü bu hesapla daha önce 3 ten fazla hesap kilidi açmıştım. Şimdi yeni bir hesap açıp deneyeceğim. Şuan 15. Gününde. Kilidin açılacağına inanıyorum.
Arkadaşlar hakikaten bl kapalı iken rom değiştirmek mümkün mü arkadaşın dediği yöntem ile. Cihazım global direnç veyakut herhangibir işlem yok. Global rom yüklü. Rom değiştirmek istiyorum