ahmetatici kullanıcısının son içeriği

1. A

İnceleme Dirençli 14t Pro Bootloaderı açabildim.

hocam cihazım global imei kaydı yaptırmadım. bl kildni açıp rus romu yükledim.
  2. A

Rom xiaomi.eu_ROTHKO_OS2.0.13.0.VNNCNXM_15.zip Redmi K70 Ultra Çin romu

Hocam telegram grup ismi mevcut mudur
  3. A

Rehber Hyperos Bootloader Kilidi Açma 14T Pro

hocam merhaba. bende biraz önce bl kilidi açtım. miflash ile fastboot romu yükleyeceğiz değil mi
  4. A

İnceleme Dirençli 14t Pro Bootloaderı açabildim.

hocam biraz önce bende bl kilidini açtım. cihazım global versiyon. rus romunu yükleyecem. miflash ile fastboot rom mu yükledin. ayrıca romu mifirm den Redmi K70 Ultra uyumlu rom dan mı indirdin.
  5. A

sukür bl kilidini şimdi açtım.
  6. A

Rom xiaomi.eu_ROTHKO_OS2.0.13.0.VNNCNXM_15.zip Redmi K70 Ultra Çin romu

hocam bu romu daha doğrusu K70 Ultra romlarını global mi14t pro ya yükleyebiliriz değil mi
  7. A

Vala bakacaz artık. Denemekten vaz gecmeyecegiz. Bu arada nasıl hata ile karşılaştın acilmadi
  8. A

darısı 72 saat sonrası açıp. yeni rom yüklemeye :)
  9. A

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

arkadaşlar mi 14T pro için kilit açma durumunda bende 4 yıllık hesabım ile denedim hesap hatası verdi. yanlış bilmiyorsam bir hesap 2 bl kilidi açmaya izin veriyor. bende daha önce bir defa bl kilidi açılmış bir hesap ile denedim. yaklasık 5 ya da altıncı denemem de bu da yaklasık 2 ay gibi bir...
  10. A

İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

hocam mifirm sitesinde mi14t pro yok.
  11. A

Arkadaşlar şükürler olsun. On yükleyici kilidi açmak için izin verdi. Hocam 4 ya da 5 defa denedim. Çin saati ile tam 18.59.59 da kilidi aç tuşuna bastim. Daha sonra mi unclock uygulaması ile 72 saat süre verdi.
  12. A

Yardım Xiaomi 14T Pro (Rothko) SP Flash Tool V6 (Bootloader Olmadan Stock Rom Değiştirme)

Eski hesabım ile denedigimde bl kilidi açmıyor. Çünkü bu hesapla daha önce 3 ten fazla hesap kilidi açmıştım. Şimdi yeni bir hesap açıp deneyeceğim. Şuan 15. Gününde. Kilidin açılacağına inanıyorum.
  13. A

Yardım Xiaomi 14T Pro (Rothko) SP Flash Tool V6 (Bootloader Olmadan Stock Rom Değiştirme)

Arkadaşlar hakikaten bl kapalı iken rom değiştirmek mümkün mü arkadaşın dediği yöntem ile. Cihazım global direnç veyakut herhangibir işlem yok. Global rom yüklü. Rom değiştirmek istiyorum
  14. A

hocam peki bir cihazım daha var. ondaki mi hesap ile giriş yapsam olur mu acaba.
  15. A

Arkadaşlar tam 19.00 da kilit açmaya tıkladım. Sonra hesap hatası diyor ve kapatıp yeniden kilit aç dediğimde buton pasif durumda.
Üst Alt