AhmetArvas kullanıcısının son içeriği

1. AhmetArvas

Soru USB tethering çalışmıyor.

Lavender cihazıma Arrow os android 11 yüklendikten sonra USB tethering çalışmıyor.
  2. AhmetArvas

Soru Lavender cihazıma rom yükleme

Lavender cihazıma Nusantara os v2.2 android 11 yükleyeceğim Nikgapps kuracağım. firmware gereklimidir? Şuanda lineage os 17 romundayım.
  3. AhmetArvas

Yardım Cihazım redmi note 7 twrp üzerinden lineage os (Twrp şu an bozuk) kurdum güncelleme geldi yüklersem bootloop gibi sıkıntılar çıkarmı?

Cihazım redmi note 7 twrp üzerinden lineage os (Twrp şu an bozuk) kurdum güncelleme geldi yüklersem bootloop gibi sıkıntılar çıkarmı?
  4. AhmetArvas

Soru MIUI 11 global Android rom'dan lineage os'a geçiş yaptığımda wipe internal storage yapmalımıyım?

Lineage os 17. 1 sürümüne MIUI 11 Android 10'dan geçiş yapacağım cihazım Redmi note 7 64/4 GB twrp üzerinden dalvik,data,cache,system wipe yapacağım internal storage'de gerekli midir?
  5. AhmetArvas

Soru Şu anda MIUI 11 rom'undayım data backup yapıp lineage os custom rom'unu yükledikten sonra restore yapabilir miyim?

Şu anda MIUI 11 rom'undayım Twrp'm var data backup yapıp lineage os custom rom'unu yükledikten sonra data restore yapabilir miyim? Cihazım redmi note 7 64/4 GB.
Üst Alt