ahmet6680 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Redmi note 8 pro Cift Sim Repair

Yazılım ile yapıldı ise silinir. Direnç silinmez
  2. A

Yardım Güncellemeden sonra IMEI gider mi

*#06# tuşlayın gitmiş mi kontrol edin.
  3. A

Haber Yetkili hesaba para kaptırma zamanı bitmiştir.

Yeni çıkan MTK işlemci cihazlar meta port vermiyor. Meta port almak için yetkili hesap ile eng yada eng preloader yükleniyordu. Bazı modeller ve bazı rom sürümlerinde MTK port alabilmek için yöntem açık bulundu.
  4. A

Soru 2. el Mi 11 Lite 4g alınır mı?

Alma dostum, ben iki adet kullandım bataryası şişiyor, kronik bir sorun bu. Muhtemelen ince olduğu için ısıya maruz kalıyor.
  5. A

Çözüldü Rom bulamıyorum

C Cihaz Yurtdışı ise IMEI gitmiştir. Tekrar işlem yapılması gerekir.
  6. A

Yardım Modem dosyası nasıl güncellenir?

Bu cihaza cpid yapılıyor, birde direnç olur. Gelelim dft ye dft nin eski düşük sürümün crack var 17$ satıyorlar, o sürümde critical data bölümü yok. Güncel dft de critical data kısmı var. Oda 70$ civarında. Dft critical çekip yazar bu cihaza. Critical düzenlemen gerekiyor. Bunun içinde ayrı bir...
  7. A

Yardım Redmi K40 Gaming server kayıt

Evet olur ama çift sim maliyeti yüksektir.
  8. A

Yardım Flash crclist hatası

Kilit açınca rootlu olmaz. Bir sıkıntı olmuyor. Geliştirici seçenekleri kapalı olduğunda sorun olmuyor. Bootloader kapalı bu cihaza yazılım atılmıyor, yetkili hesap gerekiyor.
  9. A

Yardım Modem dosyası nasıl güncellenir?

Hocam bu cihaz öyle değil. Bu cihaz cpid server kaydı oluyor
  10. A

Yardım Xiamoi Redmi Note 11 Pro rom atarken açılmama sorunu

Yanlış rom kurdunuz yada buga girdi. Birkez başıma geldi.brom Factory reset yapınca açtı.
  11. A

Yardım YD telefonu güncelledim imei atmaya engel mi

Dostum bu cihaza server kaydı oluyor. En doğru yöntem server kaydı olur. Buradaki doğru soru şu olur, server ne zaman kapanır ve kapanırsa bir daha açılır mı? Hemen server kaydı yaptırmak doğru olur.
  12. A

Mod Mi 11 Lite(Courbet) Modem Dosyaları

Eng modem yada cpid server kaydı yapın. Server kaydı yaparsanız modeme falan gerek kalmaz
  13. A

Yardım Telefonum Bootloader menüde kaldı

Nv Data hatası veriyor mu?
  14. A

Yardım Telefonum Bootloader menüde kaldı

İsterseniz ben yardımcı olayım. Cihaz ne durumda şuan?
Üst Alt