ahmet6680 kullanıcısının son içeriği

1. A

Çözüldü Andorid Sürümü Düşürme

Uygun rom bulabilirseniz neden olmasın
  2. A

Yardım Telefonu kapatınca edl moda giriyor çıkmıyor!!

Infinix konusunda fazla hakim değilim. Bazı ücretli yazılımlar var. DFT pro gibi Onlar ile denemek lazım. Olmadı Auth .
  3. A

Yardım Telefonu kapatınca edl moda giriyor çıkmıyor!!

Cihaz çökmüştür. Şuan MTK port veriyor. Brom Auth bypass ile rom denemek lazım.
  4. A

Yardım Güncelleme sonrası bootloop

Brom Auth bypass ile deneyin
  5. A

Düşük sürüm rom atın
  6. A

Yardım custom rom sonrası tepki yok

Brom Auth bypass anlatımları mevcut forumda. Forumdaki konulara bir göz atın.
  7. A

Muhtemelen IMEI gitmiş olabilir. Tekrar işlem yapılması gerekir
  8. A

Yardım Note 13 Pro 5G Ekran Kilidi Unutuldu – Mi Assistant Dışında Seçenek Yok!

Hocam benim aklıma başka bir şey geldi. O yüzden sordum. Kusura bakmayın. Şifremi unuttum deyince mi asistan açıyor yazmış. Acaba tuş kombinasyonu ile girmez mi diye merak ettim.
  9. A

Yardım Note 13 Pro 5G Ekran Kilidi Unutuldu – Mi Assistant Dışında Seçenek Yok!

Ses + ve güç tuşuna basılı tutunca recovery den ne seçenekler mevcut?
  10. A

Yardım Telefonun şarjı bitip kapandığında ve tekrar açıldığında imei yuvası değişmesi

Son zamanlarda bu cihazla ilgili bu sorun çokça görülmeye başlandı. Bu sorun dirençli cihazlarda mevcut. Çözüm şöyle olur. Orjinal direnç geri takılmalı ve cpid server kaydı yapılmalı.
  11. A

Yardım room yüklenmiyor

IMEI kontrol edin, silinmiş olabilir. Çin romunda Türkçe Yok.
  12. A

Yardım room yüklenmiyor

Model nedir?
  13. A

Yardım 13 Ultra Cihaz tepki vermiyor

15 saniye güç tuşuna basılı tutun, belli tepki verir. Tepki yok ise muhtemelen çökmüştür. Arka kapak açıp edl den yetkili hesap ile rom yüklemek gerekir.
  14. A

Yardım Note 10 pro hard brick oldu

Tek çözüm yetkili hesap ve cpid server kaydı
Üst Alt