Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar GBWhatsapp kullanıyordum bugün "Bu hesabı kullanmak için resmi whatsapp uygulamanın olması gerekiyor" diye bir uyarı aldım. GBWhatsapp'ı kaldırdım Playstore'dan WhatsApp kurmama rağmen hala aynı hatayı alıyorum. Bugün başka bir telefondan WhatsApp'a başka telefondan kendi numaramla...
Merhaba arkadaşlar dün MIUI 12.5.2 çin romu yükledim. CMD üzerinden yükledim giriş yaptıktan sonra orangefox twrp kurdum fakat dosyalar şifrelenmişti format data yaptım telefonu açıp tekrar giriş yaptım fakat dosyalar hala şifrelenmişti, twrpyi nasıl kurabilirim ve ardından Google uygulamalarını...
Merhaba arkadaşlar dün Resurrection remix 8.6.5 kurdum fakat youtube veya google chrome üzerinden bir video açtığımda kasma ve donmalar oluyor ne yapabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba Mi 9t telefonumun ekranı twrp ekranında kalmıştı ve ardından ben de global romu kurmaya karar verdim. Twrp yükleyip telefonu boşaltacaktım ve internette gördüğüm bu adımları uyguladım
silinme işleminin ardından yeniden başlattım ve fastboot ekranı çıktı. Twrp yüklemeye...