Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba sd kartımda son değiştirilme zamanı imei repair için aldığım yere telefonu bıraktığım zaman olan mtklog diye bir klasör var içinde alta resmini ekleyeceğim dosyalar var, bu dosyalara neden ihtiyaç duyuldu, önemli bir dosya mı, birkaç zamandır kafama takılıyor lütfen yardım...
İnternette biraz araştırdı kulak sensörü olan kısmı kapatacak bir şey olursa olabilir deniyor benim ekran koruyucumun tam kamera üstüne kırık var, elimi kesiyor diye oraya patafix yapıştırmıştım. Büyük ihtimalle o yüzdenmiş ancak başka türlü bu duruma düşülebiliyorsa bilenler yazabilir, forumda...
Herkese merhaba, instagramda dolaşırkan ekran bir anda siyah oldu çıkma tuşu geri tuşu gözüküyor ama ekran simsiyah, bildirim panelini aşağı indirebiliyorum veya google asistanı çıkma tuşuna basılı tutunca açabiliyorum ama ordan çıkınca ekran siyah, telefonu yeniden başlatınca sorun düzeldi ama...
Merhabalar, sd kartımı uzun zamandır kullanmıyordum bugün fotoğraflarımı kontrol edeyim diye taktım, dosyalarda mtklog diye bir klasör var içinde de türlü türlü log dosyaları var. Son değiştirme tarihi imei repair yaptırdığım günü gösteriyor ama log dosyaları olduğu için biraz endişelendim. Bu...
Herkese merhaba, bugün galeri uygulamasını kullanırken filtreleri deneyim diye indirdim. İndirdikten sonra uygulama boyutu 150 mb arttı. Aslında çok fazla bir yer değil ancak birazcık sinirimi bozdu. Bu filtreleri falan silebiliyor muyuz? Bilenler yardımcı olursa sevşnirim, iyi forumlar
Aslında sürekli olan bir durum değil böyle bazen ayda 1 2 kere yapabiliyor. 5 10 saniye kullandıktan sonra siyah ekran gelip bir anda uygulamadan çıkıyor.
Uygulamalara girdikten sonra arada bir hata mesajı vermeden kapanma oluyor. Güncellemelerim falan tam olarak yapılı, virüs vs. olabilir diye düşündüm ancak virüs bulaştıracak herhangi bir şey yapmadım. Bunun bir çözümü var mıdır? Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. İyi forumlar
Teşekkür ederim ben zaten tek sim olanda kullanıyordum, hafıza kartı ile birlikte olanda okumuyordu. Tek sim olan sim 1, hafıza kartı ile olan sim 2 diye düşünüyorum cevabınız için çok teşekkür ederim
Herkese merhaba, bugün imei atılmış telefonuma hafıza kartı takarken sim kartın sim 1(hafıza kartı olmayan bölüm)de olduğunu fark ettim. Normalde sim 2ye takınca çalışması lazım diye biliyorum. Ayarlardan sim durumuna baktığımda kartım sim 1e takılıyken sim 2de diye gözüküyor. Böyle bir şey...
Telefonumu fabrika ayarına sıfırladıktan sonra parmak izini yanlış girdiğimde titriyor ve bazı uygulamaların içinde de titreşim oluyor. Telefonumu sıfırlamadan önce böyle bir problemim yoktu. Tüm titreşimlerim kapalı ama hala titreşim oluyor bunu nasıl kapatabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim