Ahmet06 kullanıcısının son içeriği

1. Ahmet06

Yardım poco x3 sürekli yeniden başlıyor

öncelikle selamın aleyküm cihazım sarjda dururken bir anda kendi kendine yeniden başlamaya başladı sonra tekrar açıldı sonra hiç açılmadı poco yazısında kaldı yeni rom attım tr rom yükledim gene aynısı oldu romdan alakalı çökme ola bilirmi
  2. Ahmet06

Yardım Twrp yükleme hatası

Bu hata ile karşılaşıyorum nasıl yaparım bilen biri varmı.
  3. Ahmet06

Yardım Xiaomi redmi airdots menteşe kırıldı

Öncelikle merhaba arkadaşlar 4 5 ay dir kullandığım airdots yere duserek menteşesi kırıldı ve garantisi devam etmekte versem kasayı değiştirme yada menteset değişimi yapılmaktamidir teşekkürler
  4. Ahmet06

Yardım redmi 9s twpr yüklenmiyor

bu hatayı alıyorum herşeyi yaptım mi kilit açık usb hata ayıklama açık ama olmuyor yardımcı olursanız cok sevinirim
  5. Ahmet06

Yardım Altyapı Yok

Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm.Ben 1 senedir büyük sitede oturuyorum fakat binada alt yapı yok binada fiber optik kablo döşeli dairelere kadar ama alt yapı yok.Kaç sefer türktelekoma gittiysem yanınızda bina olmadığı için şu tarihte başlayacağız felan diyorlar.Sizce ben ne yapmalıyım 1...
  6. Ahmet06

Mİ 8 SE GOOGLE VE NETFİLİX HATASI

Öncelikle hayırlı yakşamlar arkadaşlar mi 8se cihazım var fakat google chrome kuramıyorum hata alıyorum netfilixtede aynı hataları alıyorum mi 12 sürümünü kullanıyorum yardımcı olacak arkadas varsa teşekkür ederim :)
  7. Ahmet06

Yardım Format sonrası bootloader kitlendi

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar diliyorum telefona format attıktan sonra bootloader kitlendi fakat telefon açılınca kilit işareti açık ama ayarlar kısmında kitli kilidi acmak için mi flash unlock te kilit açıldı diyor ama cihaz taninamadi hatası alıyor bir sıkıntı olurmu ve nasıl...
  8. Ahmet06

Yardım redmi 9s te twrp kurarken hata alıyorum

miui 12 kullanıyorum güncellemeden sonra silindiği için geri yükleyemedim yardımcı olursanız sevinirim.
  9. Ahmet06

Soru Redmi 9s klon kamera neden yok

Merhaba arkadaslar bazi cihazlarda kamera ozelliginde klon modu var bunu yazilim yoluyla yapa biliyormuyuz
  10. Ahmet06

Soru Mİ 12 HAREKETLİ DUVAR KAGİDİ YOK

Merhaba arkadaşlar biraz önce mi 12 global güncelleme yaptım fakat hareketli duvar kagitlarin olmadığını farkettim bilgisi olan varsa yaza bilirmin
  11. Ahmet06

Soru redmi 9s mi 12

redmi not 9s için mi 12 stable varmı
  12. Ahmet06

Soru mi 8 se stabil mi 12

Arkadaşlar mi 12 stabil varmı mi 8se için.
  13. Ahmet06

Soru Redmi 9 gcam varmı

Arkadaşlar redmi 9 a gcam indirmeyi düşünüyorum varmı acaba
  14. Ahmet06

Soru Telefona nasıl imeil atarım

arkadaşlar imel düştü pc den imel nasıl atarım
  15. Ahmet06

Soru mi band 4 veya mi band 3 satan varmı

kapıda odemeli satış yapan varmı
Üst Alt