Ahmet TR kullanıcısının son içeriği

1. Ahmet TR

Sohbet Infinix zero ultra

Mi 9t pro kullanıyorum aşırı memnun olduğum Telden ayrilma vakti geldi yine beni uzmicek bu kalibrede telefon bakiyorum ınfinix zero ultra hoşuma gitti kulllanan var mi
  2. Ahmet TR

Yardım Yardim rom atiyorum açılmıyor

Flash tool ile rom atiyorum ama açılmıyor sorun nedir 1672244071 Dosya tzg flasda bi hata da almıyorum iki farklı rom denedim
  3. Ahmet TR

Yardım Pixel experince rom

Pixelexperince rom kurulumu yapiyorum lakin pugb new state hic açılmıyor resimde kalıyor herhangi bir hata vermiyor sadece resimde kaliyor sebebini bilen var mi
  4. Ahmet TR

Çözüldü Hoparlör ses az

Diş fırçası ile temizlemeyi deneye bilirsin sonra YouTubeden hoparlör temizleme sesi açıp dene romdan olma ihtimali de var
  5. Ahmet TR

Rom MIUI 13 XTBUi_V2 Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro MIUI 13 Türkçe

Stock kurdum pugb da atmalar yapiyor özellikle benim gibi cift uygulama kullanlar için sıkıntı iki uygulamayida kapatiyor bi kac kez denemek lazim mod versiyonu kurdum bi sıkıntı yok ayrica kurmak isteyen mod versiyonu kursun daha akici ve güzel olmus ben aşırı beğendim
  6. Ahmet TR

Xtbui bu romun v5i dimi hocam bu tr dil var mi birde iki link var hangisini kurcaz
  7. Ahmet TR

Farki ne hangisini flashlicaz
  8. Ahmet TR

Herkese farklı geliyor galiba bende aşırı begendim ☺️
  9. Ahmet TR

Guncelleme nasil yapılıyor yoksa sifirdan mi atcaz cok dosya ya var v3 deyim
  10. Ahmet TR

V3 kurulum yaptim çok begendim herhangi bi sıkıntı şimdilik yok uzun bi süre kullanirim güzel rom teşekkürler
Üst Alt