Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar note 9s yeni aldım.imei sonradan
Cihaz da MIUI 11.0.6.0 QJWıXM Global Kararlı ve Android 10 yüklü. Otg den güncelleme geldi.güncellemiyi indirdim kurdumTelefon twrp modunda açıldı.formda bu konuda yardım istedim.sayfada verilen linkden twrp için olan sürümü indirdim.cihazı twrp...
arkadaşlar hattım türk telekom 444 -0850 gibi çağrı merkezlerinin numarasını arayamıyorum. sadece türk telekomun müşteri hizmetlerini aryor 4441444 ama kargo olsun başka firma olsun 444 ile başlayan numaraları arama yapamıyorum. tt müşteri hizmetlerini aradım her şey normal herhangi bir...
miui 11 de de çoğu özellik gitmezse iyi. Güncelleye güncelleye telefon neredeyse tuşlu telefona dönecek. Miui 11 gelse ne olacak. ben hala miui 9 u arıyorum
aman almasın. beni miui 9 a geri döndürsün yeter.
Miui 10 da çoğu özellik gitti.
bence miui 11 de de birşey eklemeyecekler.
telefon da çoğu özellik gitmez se şaşırmayın. bırakın miui 11 i miui 9 a nasıl dönerim diye çabalarsınız. en basiti Adamlar halen bildirim sorununu çözmüş değil
Global...
mehmet bey:
Karanlık mod da hiç kullanmadım.
Ben Dikkat ve algı özürlüsü olduğum dan dolayı, Simgelerin hem renkli hem de büyük olduğu için Light 10 seçtim
İsterseniz bir deneyin beğenmezseniz çöpe atın. ama sadece durum çubuğunu seçin
hocam ben
durum çubuğu için: Light v10 kullanıyorum Şimdi güncelleme gelmiş yeni hali nasıl bilmiyorum ama eski versiyon başarışlı hem simgeler büyük hemde renkli
yapımcı: MVA39
ana temam: Blue time
yapımıcı: OTTOMAN hocamın teması
Simgler için de :Cold Mountain
yapımcı: Superwitschi
arkadaşlar telefonum redmi 5 plus global
miui 10.2.1.0 yüklü
üç haneli telefon numaralarını arayamıyorum
hastane randevsu:182
doğlagaz acil :187
elektrik:186
vb....