Ahmet kumru kullanıcısının son içeriği

1. Ahmet kumru

Rom Redmi Note 9S Global Kararlı V11.0.9.0.QJWMIXM İndirme Bağlantısı

Hocam dediklerinizi adım adım yaptım fakat indirdiğim romu bulamıyorum bir sürü dosya var.cihazda magisk yüklü tekrarmı yükleyeceğim
  2. Ahmet kumru

Yardım Redmi Note 9S

Arkadaşlar note 9s yeni aldım.imei sonradan Cihaz da MIUI 11.0.6.0 QJWıXM Global Kararlı ve Android 10 yüklü. Otg den güncelleme geldi.güncellemiyi indirdim kurdumTelefon twrp modunda açıldı.formda bu konuda yardım istedim.sayfada verilen linkden twrp için olan sürümü indirdim.cihazı twrp...
  3. Ahmet kumru

Rom Redmi Note 9S Global Kararlı V11.0.9.0.QJWMIXM İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar güncelleme ota dan geldi. Güncelleme de reset den sonra cihaz twrp ile açıldı. Ne yapmam lazım. Cihazı aldığımda twrp yüklüydü. IMEI gider mi.(imei sonradan)Şu anki rom mıuı 11.0.6.0 QJWMIXM global kararlı
  4. Ahmet kumru

Tema Jiyan Blue MIUI 12 / 13 / 14 / HyperOS Uyumlu Tema

ikonlar çok güzel olmuş.yalnız saatin/ tarihin ve durum çubuğunun yazı karekterlerini değiştirirseniz daha iyi olur. ellerinize emeğinize sağlık.
  5. Ahmet kumru

Yardım Sinir bozucu rehber problemi

Kişiler>sağ üste 3 nokta>ayarlar>Görüntülenecek Kişiler yada Kişi Listelerini düzenle bu kısımda hangileri aktif
  6. Ahmet kumru

Yardım 444 lü numaralar

arkadaşlar hattım türk telekom 444 -0850 gibi çağrı merkezlerinin numarasını arayamıyorum. sadece türk telekomun müşteri hizmetlerini aryor 4441444 ama kargo olsun başka firma olsun 444 ile başlayan numaraları arama yapamıyorum. tt müşteri hizmetlerini aradım her şey normal herhangi bir...
  7. Ahmet kumru

Recovery Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V2 Güncellendi.

HiddeNKinG hocam: pc ye indirdikten sonra telefona nasıl kurulum yapacağız. Usb ye bağladıktan sonra normal dosya (foto,video..)gibi telefona kopyala yapıştır mı yapacağız. birde redmi 5 plus ne zaman eklersiniz?
  8. Ahmet kumru

Yardım redmi note 8 çağrı red etme

arkadaşlar dün redmi note 8 aldım. sorun-1: gelen aramaları cevapla(yeşil Telefon resmi) yaptığımda arayan kişiyi meşgule atıyor. sorun-2: arama yapmak istediğimde de arama yapmıyor. yardımlarınızı bekliyorum.
  9. Ahmet kumru

Yardım gmail e posta çift bildirim

başka tanıttığım e-posta yok ( tanıtma işini nereden yapıyoruz) tanımlı epostayı hangi ayarlardan yapıyoruz.
  10. Ahmet kumru

Yardım gmail e posta çift bildirim

arkadaşlar gmail den e posta aldığımda aynı eposta için telefona çift bildirim geliyor. bunu naslı düzeltebiliriz
  11. Ahmet kumru

MIUI 11 Mui 11

miui 10 u ararsınız
  12. Ahmet kumru

MIUI 11 Güncelleme Özellikleri Eksik !!!

miui 11 de de çoğu özellik gitmezse iyi. Güncelleye güncelleye telefon neredeyse tuşlu telefona dönecek. Miui 11 gelse ne olacak. ben hala miui 9 u arıyorum
  13. Ahmet kumru

Yardım Miui 9 dönmek

Bl kapalı olsaydı dönermiydi
  14. Ahmet kumru

Yardım Miui 9 dönmek

Arkadaşlar şuan global miui 10 yüklü redmi 5 plus cihaz ım var Ayarlardan fabrika ayarlarına geri dönüş yapsam cihazı ilk aldğımdaki miuı 9 a döner mi
  15. Ahmet kumru

Soru Miui11

aman almasın. beni miui 9 a geri döndürsün yeter. Miui 10 da çoğu özellik gitti. bence miui 11 de de birşey eklemeyecekler. telefon da çoğu özellik gitmez se şaşırmayın. bırakın miui 11 i miui 9 a nasıl dönerim diye çabalarsınız. en basiti Adamlar halen bildirim sorununu çözmüş değil Global...
Üst Alt