Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi Note 11 SE cihaza rom atmaya çalıştık succes dedi fakat cihaz açılmadı fastbootta kaldı ve brick oldu telefoncuya ilettim bir arkadaş aracılığyla ama telefoncu yapamamış bunun tamiri bu kadar zor muydu?
telefoncu yapamamış o kadar zormu hocam bunun tamiri
1758128546
telefonda mi hesabı yoktu sanırsam bugun telefoncu baktıda yapamadı bunun tamiri bu kadar zormuydu
Redmi Note 11 SE cihaza rom atmaya çalıştık succes dedi fakat cihaz açılmadı fastbootta kaldı ve brick oldu telefoncuya gidecem verileri kurtarma şansı varmı yoksa yok mu teşekkürler
çok hızlı özet geçiyorum whatsapptan banlandım whatsappa ulaşarak açtırdım banı ama sonra aynı cihazdan giriş yapamadım farklı cihazlardan giriş yapabiliyordum whatsapp banlanan ve sonra tekrar banı kaldırılan numaralara cihazın bootloader kilidi açıksa giriş yapmanı engelliyor dediler bende rom...
hocam çok hızlı özet geçiyorum bu benim whatsapp banlandım whatsaba ulaşarak açtırdım banı ama sonra aynı cihazdan giriş yapamadım farklı cihazlardan giriş yapabiliyordum whatsapp banlanan ve sonra tekrar banı kaldırılan numaralara cihazın bl kilidi açıksa giriş yapmanı engelliyor bende rom atıp...