ahmet gülergün kullanıcısının son içeriği

1. ahmet gülergün

Yardım Telefoncu Yapamadı

Redmi Note 11 SE cihaza rom atmaya çalıştık succes dedi fakat cihaz açılmadı fastbootta kaldı ve brick oldu telefoncuya ilettim bir arkadaş aracılığyla ama telefoncu yapamamış bunun tamiri bu kadar zor muydu?
  2. ahmet gülergün

Yardım Telefonun Verileri Gözükür mü?

telefoncu yapamamış o kadar zormu hocam bunun tamiri 1758128546 telefonda mi hesabı yoktu sanırsam bugun telefoncu baktıda yapamadı bunun tamiri bu kadar zormuydu
  3. ahmet gülergün

aynen clean clean and lock olarak yapmıştık
  4. ahmet gülergün

Redmi Note 11 SE cihaza rom atmaya çalıştık succes dedi fakat cihaz açılmadı fastbootta kaldı ve brick oldu telefoncuya gidecem verileri kurtarma şansı varmı yoksa yok mu teşekkürler
  5. ahmet gülergün

Yardım Redmi Note 10 5G Rom Atılmama Sorunu

hocam iyi hoşta bir türlü brom moda geçemedim neyden kaynaklanıyor bu
  6. ahmet gülergün

hocam cihaz kapalıyken yapılabiliyor mu bu yöntem?
  7. ahmet gülergün

hocam etiketleme şansınız varmı bakıyorumda bulamadım çok
  8. ahmet gülergün

çok hızlı özet geçiyorum whatsapptan banlandım whatsappa ulaşarak açtırdım banı ama sonra aynı cihazdan giriş yapamadım farklı cihazlardan giriş yapabiliyordum whatsapp banlanan ve sonra tekrar banı kaldırılan numaralara cihazın bootloader kilidi açıksa giriş yapmanı engelliyor dediler bende rom...
  9. ahmet gülergün

Yardım Mi flash erase boot error

hocam diyelimki açtık yine yanlış romu yüklememek için ne yapmam lazım veya hangi romu yüklemem lazım çok bir bilgim yok bu konuda
  10. ahmet gülergün

cihazda mi hesabı yoktu sanırsam hocam yinede açmak mümkün müdür ek olarak cihaz imei atanmış değil sonradan normal yani imeisi
  11. ahmet gülergün

Hocam fastbootta kaldım şuanda cihaz açılsa whatsappı da kullanmam tamamım onada ama cihazı nasıl açacağım şuanda onu bilmiyorum
  12. ahmet gülergün

Redmi Note 10 5G
  13. ahmet gülergün

hocam çok hızlı özet geçiyorum bu benim whatsapp banlandım whatsaba ulaşarak açtırdım banı ama sonra aynı cihazdan giriş yapamadım farklı cihazlardan giriş yapabiliyordum whatsapp banlanan ve sonra tekrar banı kaldırılan numaralara cihazın bl kilidi açıksa giriş yapmanı engelliyor bende rom atıp...
  14. ahmet gülergün

bu durumda olan arkadaşlara özetle bir çözüm yolu yokmu hocam
  15. ahmet gülergün

Çözüldü stock rom yüklerken bl kilidini kapattım ve brick oldu

Hocam senle aynı durumdayım şuanda ne yapmam lazım error boot erase hatası alıyorum yüklemeye çalıştıgımda siz nasıl halletiniz?
Üst Alt