Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkürler cevaplar için videoyu izledim denedim indirdiğim romu ama kuramadım sora telefona attım romu kendi güncelleyicisiyle kurdum o bitince wipe all yaptım wipe cache yaptım sonrada sistem 2 ye geçti telefon oradan açıldı telefon.. dün akşam yapmıştım bugün bir sorun yok takılma falanda...
wipe all yapmıştım zaten diğerlerini bilmiyorum nasıl olduklarını... hard formatmı deniyor öyle yaptım tuş kombinasyonlarıyla. fastboot bilmiyorum denerim bu aksam yarın belli olur sanırım durum teşekkür ederim ilginiz içinde
düzelmedi ekrandaki takılma devam ediyor farkettiğim bir şeyi daha söyleyeyim ekran kilini açınca 1-2 sn takılıyor sağa solo gitmiyor yeniden başlatmazsam bu takılmalar bitmiyor ara ara yapıyor ekran kilini kapatıp açarken sürekli dediğim oluyor her açmada takılıyor... telefonu formatladım bu...
cantara hocam orijinal stabil 7.1.1.0 rom yüklü aldıktan sonra bir sefer güncelleme gelmişti o kadar başka hiç bir değişiklik yada root yapmadım root gerektiren bir uygulamada kurmaya çalışmadım standart bir kaç oyun ve uygulama mevcut 9gbtı boş hatta telefonumun
merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum daha önceleri gayet güzeldi ancak bir kaç gündür batarya fazla hızlı bitiyor birde telefonun ekranı arada donuyor anlam veremedim takılmalar oluyor telefonu yeniden başlatıyorum düzeliyor ancak bir süre sonra tekrar oluyor daha 3 ay falan oldu alalı bu kadar...