Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalr ben merlin_images_V11.0.6.0.QJOCNXM_20200617.0000.00_10.0_cn_752572e768.tgz uzantılı dosyayı çıkardım lakin iki ayrı dosya oluştu nasıl flashlama yapacağım hangi dosyayı açmam lazım?
Merhabalar Redmi Note 9 cihazıma Çin romu atmak istiyorum(miui 11.0.3),Mİ flash üzerinden atılırmı ve dosya uzantısı ne olmalı ? Birde flashladıktan sonra TWRP'den GApps yükleyeceğim
Öncelikle kolay gelsin hocalarım benim telefonum miui 12 den sonra kasma sorunları yaşadım
ve internette araştırdığıma göre hindistan romu yükleyince sorun kalmadığını söylediler bende nasıl yapabilirim diye size bir danışmak istedim
Yardımcı olursanız sevinirim
merhaba benim redmi 10X 4G (redmi note 9) cihazım var telefonum gece miui 12 güncellemesi almış çok yavaşladı bende hindistan stabil rom kurmak istiyorum xiaoMİtool ile fakat cihazımın bricklenmesinden korkuyorum bricklenirmi ve garanti gidermi cevaplarsanız sevinirim
1605000483
şey birde...