ahmet efe beyyyy kullanıcısının son içeriği

1. ahmet efe beyyyy

Yardım Redmi Note 9

Hocalarım cihaz fastboota girmiyor, recovery açılmıyor, bootloopa takıldı. Yapabileceğim nedir? Elim ayağım gitti, telefondaydı hepsi. :(
  2. ahmet efe beyyyy

Çözüldü Miflash tool

Merhabalr ben merlin_images_V11.0.6.0.QJOCNXM_20200617.0000.00_10.0_cn_752572e768.tgz uzantılı dosyayı çıkardım lakin iki ayrı dosya oluştu nasıl flashlama yapacağım hangi dosyayı açmam lazım?
  3. ahmet efe beyyyy

Yardım Mi flash ile Çin romu

Merhabalar Redmi Note 9 cihazıma Çin romu atmak istiyorum(miui 11.0.3),Mİ flash üzerinden atılırmı ve dosya uzantısı ne olmalı ? Birde flashladıktan sonra TWRP'den GApps yükleyeceğim
  4. ahmet efe beyyyy

Çözüldü Redmi Note 9 için global miui 13

Merhabalar hocalarım bu romu yüklemek istiyorum amma arama uygulamaları xiaominin kendisininki yoksa Google'ını
  5. ahmet efe beyyyy

Yardım Mtk Bootloader

hocalarım bu mtk Bootloader'ın unlock ile herşeyi denedim açamıyorum windows olmadığı için sanal pc yapıyorum. acaba ondanmı sorun olur
  6. ahmet efe beyyyy

Yardım Redmi note 9 çin romu google play servisleri (Google İnstaller)

yüklerken 20-30 dk dir %85 de kaldı ,normalmidir?
  7. ahmet efe beyyyy

Yardım mi tool v2 Mac OS ta giriş....

Mi tool v2 ile bootloader açacaktım ama sürekli hesaba giriş yapmaya çalıştığımda uygulama çöküyor,
  8. ahmet efe beyyyy

Rom şarj olurken durup dururken şarj sesi çıkarıyor

hocalarım bende Redmi note 9 var ve 12.5.2 güncellemesinden sonra (hint romu) bazen şarjda böyle oluyor neden olabilir sizce
  9. ahmet efe beyyyy

Çözüldü mi unlock

hocam giriş yapamıyorum 3 seferdir böyle bir sıkıntı yaşamaktayım 1633545707 bu gün başvurdum bootloadera kaç günde açabilirim
  10. ahmet efe beyyyy

Çözüldü Redmi Note 9 Kasma Problemi

Öncelikle kolay gelsin hocalarım benim telefonum miui 12 den sonra kasma sorunları yaşadım ve internette araştırdığıma göre hindistan romu yükleyince sorun kalmadığını söylediler bende nasıl yapabilirim diye size bir danışmak istedim Yardımcı olursanız sevinirim
  11. ahmet efe beyyyy

Yardım merhaba benim redmi 10X 4G (redmi note 9) cihazım var

merhaba benim redmi 10X 4G (redmi note 9) cihazım var telefonum gece miui 12 güncellemesi almış çok yavaşladı bende hindistan stabil rom kurmak istiyorum xiaoMİtool ile fakat cihazımın bricklenmesinden korkuyorum bricklenirmi ve garanti gidermi cevaplarsanız sevinirim 1605000483 şey birde...
Üst Alt