Ahmet Arıcı kullanıcısının son içeriği

1. Ahmet Arıcı

Yardım Cihaz Açılırken Dm-verity Hatası

Merhaba xiaomi kullanıcıları. Duramadım telefona -Note 8 Pro- Çin beta MIUI 12.5 yükledim her şey güzel. Bir yere kadar... Cihaz açılırken bir uyarı alıyorum. Uyarı şu şekilde: dm-verity corruption Your device corrupt. It can't be trusted and may not work properly Press power buton to continue...
  2. Ahmet Arıcı

Çözüldü RN8PRO Çin Beta Google Servisleri Kurulmuyor.

Merhabalar note 8 proma miui 12.5 21.2.19 sürümün kurdum bugün önce de 21.1.22 gibi bi sürüm kullanıyordum Google uygulamalarını twrp'den nikgapps flashladım. Burda muhammed540 hocamın yazısından bakarak. Fakat olmadı. Önceki sürümde sorun çıkmamıştı. Google installer ile denedim bu sefer de...
  3. Ahmet Arıcı

Yardım TWRP wipe'de takılı kaldı

Merhaba twrp'de wipe adımında şöyle bir uyarı aldım ve bekledim bekledim gitmiyor. Wipe adımı bu kadar uzun değildi. muhammed540 hocam siz anlar mısınız?
  4. Ahmet Arıcı

Rehber Redmi Note 8 Pro MIUI 12.5 ve Android 11 Geldi

Merhaba arkadaşlar MIUI 12.5'i lansmanından beri (28 Aralık 2020) beklemekteyim. Note 8 pro'ya android 11 ile beraber geleceği için hemen lansman günü yayınlanan telefonlardan birisi olamadı. Geçen hafta bir güncelleme geldi (21.11.1) ancak bootlooping yaptığından dolayı xiaomi güncellemeyi geri...
Üst Alt