Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ikinci el telefon almıştım resmi note 10 5g telefona imei atıldı daha sonra kullanildi biraz ısınma vardi kenarda duruken şarjı bitmiş kapanmış bidaha açamadım şarj almıyordu sadece batarya boş işareti geliyordu telefoncuya götürdüm brom modadan yazılım attı düzelmedi batarya tamamen...
redmi note 10 5g cıhaza ımeı attırmıştım dun sarj alıyordu gece sarjı bıtmıs sımdı takıyorum titriyor daha sonra beklıyorum bıraz guc tusuna basılı tutuyorum şarj yok dıyor açılmıyor yardım edebılecek var mı
Telefona imei attırdım 3 hafta felan oldu kamera bir anda calısmaz oldu sadece snapchatte on kamera calısıyor arkaya gecınce takılıyor kalıyor geecmıyor cozum var mıdır
Merhaba elimde mi 11 lite var yılbasından 1 hafta once telefonun kullanım süresi bitti yılbasından sonra yenılenecek sureler yenilenecek diyorlar yenileniyor mu ?