ahmedo38 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım 13T Şarjda Dokunmatik Sorunu

Başka şarj aletiyle de denedim yine aynı yapıyor. 2306EPN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. A

Yardım 13T Şarjda Dokunmatik Sorunu

Merhabalar 13T alarak aranıza yeni katıldım. Cihazda normalde hiçbir sorun yok fakat şarja taktığımda dokunmatik kafayı bozuyor. Kendi kendine uygulama açıyor, takılıyor ve işlemiyor. Şarjdan sökünce düzeliyor. Bu problemle karışılaşan oldu mu? Nedeni ve çözümü nedir? 2306EPN60G cihazımdan...
  3. A

Yardım Ahize Kısık Ses Sorunu

3 aylik denedim kardeşim de olmadı aliexpresten parça sipariş ettim mecbur değişecek patlamış çünkü 2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. A

Yardım Ahize Kısık Ses Sorunu

Xiaomi 13 ultra cihazımın ahizeden ses çok kısık geliyor. Kimileri ahize değişecek dedi fakat parça yok yardımcı olacak var mi? 2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

Çözüldü Yazı tipi değişmiyor

Merhabalar, cihaza gelen son güncellemeyi yaptıktan sonra yazı stilim değişti ayarlardan temalardan falan uğraştım düzelmedi ne yapmalıyım? 2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. A

Soru Bootloader hesap ekleme hatası

Denedim hocam ama aynı hatayi alıyorum 2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. A

Soru Bootloader hesap ekleme hatası

Merhaba, 13 ultra cihazımın bootloader kilidini kaldırmak için hesap eklemeye çalışıyorum ama hesap eklenmiyor hata alıyorum hesap eklenmedi şeklinde ne yapmalıyım? Çözümü nedir? 2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Yardım Sim gitti

120 gün sonra kapanmasını bekliyorum. 28 inde mesaj geldi 120 gün içinde kapanacaktır diye 2 gün sonrasında kapandi 2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

Yardım Sim gitti

Başka simle de denemedim aynı değişen bir şey yok 2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. A

Yardım Sim gitti

Aksilik Mersin'e tatile geldim kimseyi tanımıyorum 2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. A

Yardım Sim gitti

Merhabalar, mi 13 kullanıyorum. 2 gün önce 1.sim kapandı 2.sime hattımı taktım. Cihazın şarjı bitti kapandı açtım şebeke gelmiyor. Sadece acil aramalar diyor. 28 inde mesaj geldi 120 gün içinde kapanacaktır diye. Acaba imei mi kapattılar? 2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. A

İnceleme 1 aylık Mi 13 Deneyimim

Bence 13, hem boyut hem kamera hem de 8 gen2 var 2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. A

Bugün başıma gelen bir örnek kişiler duruyor hatası ve kişi yok uyarısı rehberi açamadım kaç kez denedim sonra ekranı kapatıp açınca düzeldi 2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. A

Vallahi kardeşim amacım gömmek değil yaşadığım sorunları paylaşmak hepsini de yaşadım ve yaşıyorum eğer yakalayabilirsem ekran resmiyle bu sorunları desteklerim. Mi 9 cihazımın yerini hiçbir şey alamaz. Ondan beri kullandığım tüm cihazları maalesef sorunlu. Xiaomi den önce LG kullanırdım onda da...
  15. A

Onu da yükledim Eu romda da dediğim gibi TR dil kısmında eskiden her şey Türkçe'ydi. Şimdi bazı yerler İngilizce tam çeviri yapılmamış ve maalesef buglar onda da var 2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt