ahmedo38 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Ahize Kısık Ses Sorunu

Xiaomi 13 ultra cihazımın ahizeden ses çok kısık geliyor. Kimileri ahize değişecek dedi fakat parça yok yardımcı olacak var mi? 2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. A

Çözüldü Yazı tipi değişmiyor

Merhabalar, cihaza gelen son güncellemeyi yaptıktan sonra yazı stilim değişti ayarlardan temalardan falan uğraştım düzelmedi ne yapmalıyım? 2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Soru Bootloader hesap ekleme hatası

Merhaba, 13 ultra cihazımın bootloader kilidini kaldırmak için hesap eklemeye çalışıyorum ama hesap eklenmiyor hata alıyorum hesap eklenmedi şeklinde ne yapmalıyım? Çözümü nedir? 2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. A

Yardım Sim gitti

Merhabalar, mi 13 kullanıyorum. 2 gün önce 1.sim kapandı 2.sime hattımı taktım. Cihazın şarjı bitti kapandı açtım şebeke gelmiyor. Sadece acil aramalar diyor. 28 inde mesaj geldi 120 gün içinde kapanacaktır diye. Acaba imei mi kapattılar? 2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

İnceleme 1 aylık Mi 13 Deneyimim

Merhaba arkadaşlar, mi 9 dan beri xiaomi kullanmaktayım. En son romlardaki buglardan dolayı s20 fe alıp bir sene Xiaomi ye uzak kaldım. Ardından Xiaomi 13'ü görüp tasarımı ve özelliklerinden dolayı bu cihaza geçtim. Şimdi sizlere bir aylık kullanımda yaşadıklarımı anlatacağım. Tavsiyeleriniz ve...
  6. A

Soru S20 fe vs 12t pro

Öncelikle herkese hayırlı geceler dilerim. S20 FE kullanıcısıyım. 12t Pro ya geçmeyi düşünüyorum. Sizlerin deneyim ve önerilerinize ihtiyacım var. Benim için kamera ve stabilide önemli. Şimdiden teşekkür ederim SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. A

Yardım YouTube Kısıtlı Mod

Cihazımda YouTube da video izlerken yorum kısımlarını göremiyorum. Kısıtlı mod diye hata veriyor. Ve ayarlara girdiğimde kısıtlı mod seçeneğini kapatma kısmı aktif gözükmüyor. SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Anket 5000 bütçe telefon önerisi

Merhaba arkadaşlar Note 10 pro cihazımı sattım. 5000 - 5500 liralık bütçem var. Yeni cihaz alacağım siz olsanız hangisini tavsiye ederdiniz? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  9. A

Soru Ses Arızası

Mi 10T cihazım da ses problemi yaşıyorum. Ses bazen geliyor bazen gidiyor. Gelince arama, müzik her şey de ses var. gidince hepsinde ses gidiyor. bu neyden olabilir daha önce başına böyle bir durum gelen oldu mu? KB2003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. A

Soru Mi 10T Pro vs Oneplus 8 Pro

Merhaba arkadaşlar, Mi 10T Pro kullanıcısıyım. Arkadaşımda da Oneplus 8T ve Oneplus 8 Pro modelleri var. Takas edelim dedi. Oneplus 8T ile başabaş. Oneplus 8Pro ile de üste 500 tl istedi. Cihazım 8/256 lik model. Sizce takas etmeli miyim? Daha önce aranızda oneplus kullanan oldu mu? Artı ve...
  11. A

Yardım Mi 10T Pro Isınma Problemi

Cihazı alalı bir ay oldu. Fakat ısınma problemi yaşıyorum. Oyun oynamıyorum. Sadece nette gezinme özellikle mobil veri de cihaz acayip ısınıyor. Stoya reisin paylaştığı tüm pil ayarlarını yaptım. Ekran herz ini 90 a çektim. Fakat sorunum çözülmedi. Eu romdan hella roma geçtim. Ama problem aynı...
  12. A

Yardım Telefonum Twrp de kaldı

Cihazıma rom yüklemek için format data yaptım reboot recovery dedim romu atmak için laptoba bağladım ama kopyalama hatası alıyorum. cihazım mi 10t pro. hafıza kartı yeri de yok ne yapmalıyım?
  13. A

Soru Hangi telefonu almalıyım?

Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Severek kullandığım Mi 9'u pil performansından dolayı sattım. Yeni bir cihaz arıyorum. Bütçem 4-5 bin civarı. Aşağıdaki modeller arasında kaldım. Sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var. 1) Mİ 10T Pro veya Mİ 10T 2) Samsung S20 FE 3) İphone SE 2020 4) Poco X3 Pro 5)...
  14. A

Yardım Xiaomi Sim Etkinleştirme

Merhabalar, faturalı hat kullanıyorum. Cihazı her yeniden başlattığımda sim etkinleştirme çıkıyor. Ve bu yüzden telefon faturam kabarık geliyor. Bundan tamamen nasıl kurtulabilirim? M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. A

Yardım Instagram Müzik Eklentisi Sorunu

İyi günler. Benim sıkıntım Instagram a hikaye ekleyeceğim zaman müzik Eklentisi çıkmıyor. Kaldırıp en son sürümü yükledim fakat problemim düzelmedi. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt