ahmed555 kullanıcısının son içeriği

1. A

Çözüldü Xioami de en yüksek çözünürlük/FPS hangi telefon da?

Cevap veren herkese teşekkür ederim telefon değiştirmek yerine go pro hero 7 black almaya karar verdim inşallah pişman olmam
  2. A

Mesela bu şekildeki değerleri en yüksek olan telefon nedir ? Çok bilgim yok telefon özellikleri ile ilgili sadece kamera ile ilgileniyorum 1561988578 Evet onu araştırdım bir kaç video izledim hatta video çeken kişi ile iletişime geçtim telefonlar güncellendigi için artık olmuyor dedi ve zaten...
  3. A

Merhaba arkadaşlar hâli hazırda MI6 kullanıyorum video çekerken daha yüksek FPS almak için model yukselteceğim , mi8 se mi9 se ve mi9 T modellerini inceledim üçü arasında gidip geliyorum. Performans veya diğer özelliklere ihtiyacım yok tek aradığım özellik video çözünürlük kalite/FPS değeri bazı...
  4. A

Yardım Mi 8se video çözünürlük/kare hızı ?

Çok teşekkürler hızlı cevabınız için. :)
  5. A

Yardım Mi 8se video çözünürlük/kare hızı ?

Merhaba arkadaşlar hali hazır da mi6 kullanıcısıyım bunu satıp yurt dışından telefon getirip imei atan birisinden 1600 tl ye mi8 se alacağım. ilk defa imei atılan telefon alacağım ilk endişem bu sorun yaşamazsın dedi satıcı, ama sorun yaşarsın diyecek hali yok pek güvenemedim öncelikle bu konu...
Üst Alt