Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Note 9 pro imei atıldıktan sonra kamera hatası çıktı. Telefoncuya tekrar götürdük. Yaptım dedi. 1 gün sonra yine çıktı. Uygulamalarda da sorun vardı o düzeldi ama kamera sorunu tekrarladı. Getir sıfırdan yazılım atalım dedi. Telefonun bootlader kilidini ilk aldığımızda ben...
Merhaba arkadaşlar. Yeni note 10 pro almıştım. Satıcı 2 sim'in imeisi kapanmadan getir. Yoksa anakart açılır dedi. bootlader kilidi için gün aldım. Kilit açıldı şu anda. Şimdi bunu imei kapanana kadar kullansam yine anakarta müdahale edilipmi açılır? Yoksa bootlader açık olduğu için anakarta...
Arkadaslar imei atınca bu modem dosyasını mı yüklemek lazım illa. Yoksa imei atılmadan önceki modem dosyasını yedekleyip onu atsak olurmu? İmei mi gider ?
İyi günler. Bu twrp yükleyince magisk atmamız lazımmı? Silinirmi twrp açılıp kapanınca. Yeni note 10 pro aldım. İmei ikiside kapanırsa cihaz anakartina müdahale ediliyormuş. Bootlader Unlock için gün aldım. Twrp yükleyip modem ve efs imei yedeği alsam. Sonra imeiler kapanana kadar kullansam...
Merhaba arkadaşlar. Spot redmi note 10 pro aldım. Bu güncelleme geldi. Daha herhangi bir imei vs işlemi olmadı guncellemeyi yükleyeyimmi. Birde birkaç yorumda gördüm. Birşeylerin yedeklerini alın diyor. Varmı yapmam gereken birşey
anlamıyormusun. milletin yaptığı hatayı söylüyorum. tabiki ben bilsem açıklarım. millet konu sahibinin pek bilmediği birşeyi wipe yap data yap format at deyip duruyor. zaten terimlerin ne olduğunu bilse konu açmaz onu açıklıyorum.
Ya arkadaşlar konu sahibi yabancı demekki bu terimlere. Bi resim isteyin. Hangi twrp yüklü ona göre yol yordam gösterin. Bi wipe data bi bilmem ne yap diyorsunuz bence bu yardımcı olmak değil. (Ben iyi kötü biliyorum ama tarif edemem)
bende 12 kurdum ama benimde beklediğim gibi çıkmadı. ama erken karar vermekde istemiyorum. arama ekranında kişiyi aramak için içine girip arama butonunu bulabiliyorum. varmı başka kısa yolu. ekran süresi paylaşımında neye dikkat edeceğim. tam bilmiyorum o tabloyu okumayı
Mesela bu ekranda...
@pickedusernamesonofa o zaman temiz yapıp önce data sileyim. otp bilgisayar ikiside var. bootlopa düşerse mi flash ile stock rom kurmakdan maksadınız tam olarak nedir. mi flash kullanmadım. yüklemedim bile pc ye daha çok yabancıyım. mi flash ile direk mi rom kurulmuş oluyor?
bootlopa düşünce...
Selamun aleykum. merhaba arkadaşlar. bir kaç sorum var dün orange foxu yükleyip global v12.0.2.0 sürümüne güncelledim. bi eu rom denemek istiyorum.
1-) Bu konudaki romu indirip orange fox ile yükleyip. format data yapmasam telefon açılırmı?
2-) Telefon açılmazsa bootlopa düşerse yine twrp...
Merhaba arkadaşlar. Cİhazım not 9 pro joyeuse. 9s curtana twrp si yüklüydü. güncelleme sürekli bildirim verip duruyordu. Eni sonu gözümü karartıp işlemlere başladım. Rehber - Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım yedeklerimi alıp bu konudaki...