aheagnje kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Instagram Hikayede Spotify Sorunu

Spotify'dan herhangi bir şarkıyı İnstagram hikayemde paylaşmaya kalktığımda Instagram durduruldu hatası alıyorum bir kaç gündür.
  2. A

Soru İki farklı boyutta güncelleme var ?

Telefonum Redmi Note 5. Güncelleme gelmişti ancak sağ üstten en son paketi indire tıkladığımda 500 küsür mb olan güncelleme 1.7 gb oldu. Hangisini indirmeliyim ?
  3. A

Soru Redmi Note 5 MIUI V11.0.3.0 Hakkında

Mart 2018 den sonra gelen bütün Android ve MIUI güncellemeleri pil ömrünü kısalttı. Bu güncellemeyi yapmaya da korkuyorum o yüzden. Güncellemeyi kuranlar pil ömrü hakkında yorum yapabilir mi ?
  4. A

Yardım Ana Ekranda Yukarı Kaydırarak Google Açmak

Bu Allah'ın belası tarayıcı çıkıp duruyor google yerine , yok mu bir çözümü ? Bu konu altında yazan herşeyi denedim olmuyor.
  5. A

Yardım Dosya biçimi desteklenmiyor veya dosyalar hatalı

Çıkış yaptım ama yine aynı hatayı alıyorum arada. Özellikle aldığım ekran görüntüleri. Bir kaç hafta sonra üzerlerine tıkladığımda dosya desteklenmiyor diyor ve resim piksel piksel görünüyor.
  6. A

Yardım Dosya biçimi desteklenmiyor veya dosyalar hatalı

Galerimde ki fotoğrafların bir çoğunu açmaya çalıştığımda bu hata ile karşılaşıyorum. Üzerine basılı tutup birine WhatsApp dan veya başka bir uygulama üzerinden göndermeye çalıştığımda ise "Dosya indirilemedi , ağ bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyin" diyor. Acaba mi cloud a falan mı...
  7. A

Yardım Pil konusunda yardım

Format dan kastın hard reset mi yoksa normal format mı ?
  8. A

Yardım Pil konusunda yardım

Öncelikle herkese merhabalar. Ben telefon konusunda baya bir cahilim. Ancak yardımda ihtiyacım var. Yaklaşık 3 ay önce aldım Redmi Note 5'i. İlk aldığımda 12 saatten fazla ekran süresi alıyordum. Son MIUI güncellemesinden ve Android 9 Pie güncellemesinden sonra 7 saate kadar düştü ekran süresi...
Üst Alt