Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonum Redmi Note 5. Güncelleme gelmişti ancak sağ üstten en son paketi indire tıkladığımda 500 küsür mb olan güncelleme 1.7 gb oldu. Hangisini indirmeliyim ?
Mart 2018 den sonra gelen bütün Android ve MIUI güncellemeleri pil ömrünü kısalttı. Bu güncellemeyi yapmaya da korkuyorum o yüzden. Güncellemeyi kuranlar pil ömrü hakkında yorum yapabilir mi ?
Çıkış yaptım ama yine aynı hatayı alıyorum arada. Özellikle aldığım ekran görüntüleri. Bir kaç hafta sonra üzerlerine tıkladığımda dosya desteklenmiyor diyor ve resim piksel piksel görünüyor.
Galerimde ki fotoğrafların bir çoğunu açmaya çalıştığımda bu hata ile karşılaşıyorum.
Üzerine basılı tutup birine WhatsApp dan veya başka bir uygulama üzerinden göndermeye çalıştığımda ise "Dosya indirilemedi , ağ bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyin" diyor. Acaba mi cloud a falan mı...
Öncelikle herkese merhabalar. Ben telefon konusunda baya bir cahilim. Ancak yardımda ihtiyacım var. Yaklaşık 3 ay önce aldım Redmi Note 5'i. İlk aldığımda 12 saatten fazla ekran süresi alıyordum. Son MIUI güncellemesinden ve Android 9 Pie güncellemesinden sonra 7 saate kadar düştü ekran süresi...