Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar yakın zamanda Xiaomi 13 aldım ancak sesi az çıkıyor diğer modellere göre. O kadar para verdim ancak yazilimlami alakalı bilmiyorum zil sesi, mesaj sesi, müzik felan diğer düşük modellere göre az çıkıyor baya bilgisi olan var mı
Merhaba cihazı yeni aldım ve telefonum da güncelleme var şuan da 5.5 GB boyutunda..ancak güncelleme yaptığımda cihazı yeniden başlatıyor ve daha sonra cihaz açılınca hata veriyor yani güncelleme olmuyor. Lütfen yardımcı olacak birisi var mı ?
Cihaz: redmi note 13 pro plus
Merhaba Siri tarzında xiaomininde Mi Al adında uygulaması varmış internette APK felan var ancak kurunca çince açılıyor bunun Türkçesi felan var mı veya bilgisi olan
Merhabalar işaretlediğim alanda alarm kurduğumda alarm ikonu çıkması gerekiyor ancak hiç bi şekilde alarm simgesi çıkmıyor, internette çözüm paylaşılmamış lütfen yardım edin
Merhabalar alarm kurduğumda normalde işaretlediğim kısımda alarm ikonu çıkması gerekiyor ancak hiç bi şekilde alarm ikonu çıkmıyor, internettede böyle bir konu veya çözüm paylaşılmamış bilen birisi varsa yardım etsin lütfen
Cihaz redmi note 12 pro 5g