Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Max 2 yi o kadar beğendim ki max 3 cıkınca gözüm kapalı aldım. max 2 yi de eşime verdim şuan elimde ikisi de mevcut. İlk şarjdan sonra kıyaslayınca evet max 2 bataryası biraz daha uzun gidiyor. Fakat ben max 2 ile de sizde ki gibi 19 sat ekran alamadım rekorum 1o saat civarıydı. Mi max güzel...
mi max2 nin düşük ışıkta kamera performansını artırmak için başvurabileceğiniz bazı kolaylıklar var. Manuel modda bunları kullanmanızı tavsiye ederim. iso değerlerini düşük tutup enstantane zamanını artırırsanız daha ışıklı ve az gürültülü fotoğraflar elde edebilirsiniz. Yalnız kamerayı...
,
Hoşgeldiniz. Kamera konusunda haklısınız. Lg bundan üstün. Bundan sonra nasip olursa telefon alırken olmazsa olmazlarım arasına muhakkak kamera kalitesini dahil edeceğim. Mi max2 orta halli bir fotoğraf deneyimi sunuyor.
geçenlerde ben de benzer sorunu yaşamış bu yüzden yeni telefon almak zorunda kalmıştım. Severek kullandığım bir telefondu gördükçe hala canım sıkılıyor. Cihazınız ne durumda bilmiyorum ama yedek parça olarak değerlendirebilirsiniz belki. Geçmiş olsun, canlara zarar gelmesin. Selamlar...
Google klasöründeki sesli arama ikonunda sürekli kırmızı ünlem oluyor. açıyorum uygulamayı gidiryor sonra tekrar geliyor. ayrıca cihazın kilidini açın filan diye sesli arama yapmıyor. bazen yapıyor ilginç
yeri burası değil belki ama bir tespitimi paylaşayım Mi max2 cihazımı yavaş şarj için sony marka kaliteli ama amperi düşük şarj cihazıma taktım. %14 şarjı varken bile 5 saat şarj süresi verdi ve şarj aleti zorlandı ısınmaya başladı. Demek ki cihazın orjinal şarj aletine mahkumuz kıymetini...
ben zaten 8.5.6.0 kullanıyorum.
Zaten 8.5.6.0 kullanıyorum 8.5.10.0 global stabil versiyonunu bulamadım. şimdi miui9 7.8.31 denemeyi planlıyorum ama tahminen bir şey değişmeyecek.
yeni fark ettim Çin kararlı yazdığınızı. Onu mu denesem acaba. gerçekten o kadar fark ediyor mu?
Hocam 3 gün ama gerçekten az kullandım.(gece belli satlerde oto kapanma da dahil) bu şekilde bir kullanımla zaten diğer birçok cihazda bu sonuca ulaşabiliyordum(özellikle son telefonum sony z ultra ile3050 mah batarya). 5300 mah bataryanın espirisini ben yakalayamadım. bu gün yine denemek için 5...