Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi telefonu ilk aldığımda en iyisiydi keşke hiç güncellemeseydim bi güncellediler telefon gelen aramayı reddediyo bi güncellediler parlaklık düştü bide bu sıktı artık
Yapmayın kardeşim güncelleme müncelleme yeter ya bıktım usandım her güncellemede bi sıkıntı çıkarmi mı arkadaş parmak izi çalışmıyor her zaman telefon değil pil yağ gibi akıyor bu ne ya rezillik
Telefonu şarjdan çıkardığım halde şarj oluyor gösteriyor aynı zamanda şarj hep %100 de kalıyor ve telefonu yeniden başlatana kadar sorun çözülmüyor her seferinde yapmıyor bunu ama genelde yapıyor artık telefonu yeniden başlatmaktan bıktım ne yapmalıyım güncelleme mi bekleyeceğim ?
Son gelen güncellemelerden sonra ekran full parlaklığı eskisi kadar çok değil gibi xiaomi kullanan arkadaşlarıma sordum onlarda aynen dedi eskisi gibi açık havada ekranı göremiyorum sizdede öylemi öyleyse yeni güncelleme gelir mi ?