agresif 4088 kullanıcısının son içeriği

1. A

Haber miui 11

İnşallah miui 11 den mutlu oluruz miui 10 sınıfta kaldı benim gözümde
  2. A

Yardım Redmi Note 7 Kamera Işık Problemi

Karanlık düz bir zemini çekince oluyomu ve camda veya lenste çizik olabilir yazılımsal değil sonuçta garantiye vermeni öneririm
  3. A

Yardım Gizli klasör görünmüyor

Gizlediğine eminmisin? Başka bi dosyayı gizle bakalım ne olucak eğer fotoğraf ise galeriden çöp kutusuna bak bakalım bir de
  4. A

Soru arka planı bulanık video nasıl çekilir?

Ben redmi note 6 pro kullanıyorum video modunda elimi kameraya yaklaştırdığımda gayet güzel bulanıklaştırıyor senin model ne acaba
  5. A

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.3.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Bunu indirdim ama nasıl kurucam 10.3.5 ten gına geldi
  6. A

Soru 10.3.5.0

Ne zaman gelir ki acaba geri bildirim yaptım bakalım
  7. A

Soru 10.3.5.0

Abi telefonu ilk aldığımda en iyisiydi keşke hiç güncellemeseydim bi güncellediler telefon gelen aramayı reddediyo bi güncellediler parlaklık düştü bide bu sıktı artık
  8. A

Soru 10.3.5.0

Yapmayın kardeşim güncelleme müncelleme yeter ya bıktım usandım her güncellemede bi sıkıntı çıkarmi mı arkadaş parmak izi çalışmıyor her zaman telefon değil pil yağ gibi akıyor bu ne ya rezillik
  9. A

Yardım Ekran Işığı Değişiyor

Yükseltilmişe al
  10. A

Yardım Note 6 pro şarj sorunu

Telefonu şarjdan çıkardığım halde şarj oluyor gösteriyor aynı zamanda şarj hep %100 de kalıyor ve telefonu yeniden başlatana kadar sorun çözülmüyor her seferinde yapmıyor bunu ama genelde yapıyor artık telefonu yeniden başlatmaktan bıktım ne yapmalıyım güncelleme mi bekleyeceğim ?
  11. A

Soru Parlaklık

Son gelen güncellemelerden sonra ekran full parlaklığı eskisi kadar çok değil gibi xiaomi kullanan arkadaşlarıma sordum onlarda aynen dedi eskisi gibi açık havada ekranı göremiyorum sizdede öylemi öyleyse yeni güncelleme gelir mi ?
  12. A

Yardım Redmi note 4x şifre sorunu

Aynen mi hesabı koduda onun bilinmesi şart
  13. A

Yardım Redmi note 4x şifre sorunu

O 188 le başlayan sayı hakkında bi bilgin varmı
Üst Alt