Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonuma 9.12.12 güncellemesini yapmak istiyorum indirime işlemini gerçekleştirdikten sonra ekteki fotodaki hatayı veriyor . Sonrasından telefon tekrar açılıyor ve bana android açılım şifresi soruyor ne yapmalıyım böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu ? Yardımlar ve cevaplar için...
Bende izinleri ile bana çekmiş oldukları bu fotoğrafı Paylaşabilirsin diye gönderirlerse ölesi paylaşıcam o demiş olduğunuz habersiz paylaşım tamamen yanlış ...
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Xiaomianiyakala diye bir Instagram sayfası açtım oradan çektiğim fotoları ve eğer destek olmak isterseniz çekmiş olduğunuz fotoların paylaşımlarını yapmak istiyorum destek için takip eder misin ?
Arkadaşlar aranıza iki gün önce almış olduğum redmi note 7 ile katıldım. Sormak istediğim soruya gelince yüz tanıma ile kilidi açtıktan sonra direk menü açılmıyor mu ? Parmak izinde olduğu gibi yani . Yüz tanıma ile kilidi açıcam kaydırma işlemi yapmıcam . Bir de forumun her hangi uygulaması var...
Arkadaşlar aranıza iki gün önce almış olduğum redmi note 7 ile katıldım. Sormak istediğim soruya gelince yüz tanıma ile kilidi açtıktan sonra direk menü açılmıyor mu ? Parmak izinde olduğu gibi yani . Yüz tanıma ile kilidi açıcam kaydırma işlemi yapmıcam . Bir de forumun her hangi uygulaması var...