Agoka kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Note 7 güncelleme sorunu

Arkadaşlar telefonuma 9.12.12 güncellemesini yapmak istiyorum indirime işlemini gerçekleştirdikten sonra ekteki fotodaki hatayı veriyor . Sonrasından telefon tekrar açılıyor ve bana android açılım şifresi soruyor ne yapmalıyım böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu ? Yardımlar ve cevaplar için...
  2. A

Yardım Redmi note 7 Uygulamaları kaldırma

Arkadaşlar bu cihazda uygulamayı nasıl kaldırıyoruz ? Üzerine basılı tutuyorum olmuyor. Yardım için teşekkürler ...
  3. A

Sohbet Xiaomi ile çekilmiş fotolar

Sağolun o zaman ilerleyen zamanlarda tekrar bir konu açarım
  4. A

Bende izinleri ile bana çekmiş oldukları bu fotoğrafı Paylaşabilirsin diye gönderirlerse ölesi paylaşıcam o demiş olduğunuz habersiz paylaşım tamamen yanlış ...
  5. A

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Xiaomianiyakala diye bir Instagram sayfası açtım oradan çektiğim fotoları ve eğer destek olmak isterseniz çekmiş olduğunuz fotoların paylaşımlarını yapmak istiyorum destek için takip eder misin ?
  6. A

Yardım Resmi note 7 yardım ...

Teşekkür ederim sorunum çözüldü ...
  7. A

Desen değil şifre aktif
  8. A

Soru MIUI 11 Güncelleştirme Geldi - MD5 sum doesnt match

İlk etapta aynı sorunu bende yaşadım cihazı açtım kapadım düzeldi fakat benim sorunum download etmiyordu bi başlıyor bi duruyodu ...
  9. A

Şuan aktif fakat gelmiyor ne yapmalıyım.
  10. A

Arkadaşlar aranıza iki gün önce almış olduğum redmi note 7 ile katıldım. Sormak istediğim soruya gelince yüz tanıma ile kilidi açtıktan sonra direk menü açılmıyor mu ? Parmak izinde olduğu gibi yani . Yüz tanıma ile kilidi açıcam kaydırma işlemi yapmıcam . Bir de forumun her hangi uygulaması var...
  11. A

Arkadaşlar aranıza iki gün önce almış olduğum redmi note 7 ile katıldım. Sormak istediğim soruya gelince yüz tanıma ile kilidi açtıktan sonra direk menü açılmıyor mu ? Parmak izinde olduğu gibi yani . Yüz tanıma ile kilidi açıcam kaydırma işlemi yapmıcam . Bir de forumun her hangi uygulaması var...
Üst Alt