Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler arkadaşlar saçma bir iş yaptım 64 GB SD kartı hafızaya dahil ettim. Ve şuan telefon yavaş. Ayrıca güncelleme vs yapamıyorum.
Bu işlemi geri almanın bir yolu yokmu. Bütün verilerim uygulama vs hepsi.
Telefonda root yoktur. Telefon redmi note 9 pro global
Merhaba arkadaşlar. SD kartı dahili depoya ekleme yöntemleri nelerdir. Güncellemeden önce yapmıştım ama şimdi bulamıyorum. Blr çok video izledim. Depolama içinde seçecek çıkıyor. Ancak bende sadece sd card biçimlendir geliyor.
Konuya hakim hocalarım lütfen bir yol önerir misiniz. Telefon...
İyi günler hocalarım dostlarım.
Özellikle gcamı gece yıldız pozlama için kullanıyorum. mevcetin hocamın tavsiyeleri ile iki farklı sürümü denedim onlar da güzeldi. Ancak sonrasında özelikle teleskop ve dürbünle çekim yaparken astro modunda saniye ayarlayan bir sürüm buldum. Parrot043 ün son...
İyi günler arkadaşlar. Amator ce astro fotoğraf ile ilgileniyorum. Şuan telefonum gayet yeterli.
Ama sormak istediğim bir kaç soru var
1-Pro modun da en fazla çekim süresi 32sn. Bunu attırma imkanımız varmı 3.part bir uygulama ile. Ve bildiğiniz bir uygulama varmı özelikle gece modu yüksek...