Agof kullanıcısının son içeriği

1. A

Ana Başlık Redmi Note 10 Pro [Global] Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Çok teşekkür ederim gardasim. Bugün elime geldi note 10 pro. Valla gündüz çok sevdim kamerayı..gece deneyemedim henüz. Birde gcam ayarlayinca güzel olacak. :)
  2. A

Ya kurban olam bir an durdum da. Yıllardır Xiaomi kullanıyorum bildiğimden şaşmayayim en iyisi. Teşekkür ederim öyle güzel bir noktaya dokundun ki kardeşim. Kendime geldim resmen:)
  3. A

Gardaşlarim ikinci el iki tane temiz telefon var ama kararsız kaldım. Redmi note 10 pro ve Samsung Galaxy S10. Kamera konusunda hangisi daha çok mutlu eder beni. Şuan elimde redmi note 9 pro var ama hiç memnun değilim kamerasından. Bütçem de ancak bu iki telefona yetiyor
  4. A

Yardım SD Kartı Hafızaya Dahil Ettim Bu İşlemi Nasıl Geri Alabilirim?

İyi günler arkadaşlar saçma bir iş yaptım 64 GB SD kartı hafızaya dahil ettim. Ve şuan telefon yavaş. Ayrıca güncelleme vs yapamıyorum. Bu işlemi geri almanın bir yolu yokmu. Bütün verilerim uygulama vs hepsi. Telefonda root yoktur. Telefon redmi note 9 pro global
  5. A

Yardım Sd Card Dahili Hafızaya Ekleme

BL dediğiniz ROM demi hocam. Malesef rom atmadım. Peki önereceğiniz başka bir çözüm olabilir mi. En azından bazı uygulamaları sd carta göndersek. Veya direk galeriye kayıt olacak şeyleri oraya yönlendirsek. Fotoğtafçılıkla uğraşıyorum yüklü olan uygulamalar bayağı yer kaplıyor
  6. A

Yardım Sd Card Dahili Hafızaya Ekleme

Merhaba arkadaşlar. SD kartı dahili depoya ekleme yöntemleri nelerdir. Güncellemeden önce yapmıştım ama şimdi bulamıyorum. Blr çok video izledim. Depolama içinde seçecek çıkıyor. Ancak bende sadece sd card biçimlendir geliyor. Konuya hakim hocalarım lütfen bir yol önerir misiniz. Telefon...
  7. A

MIUI 12.5 Redmi note 7 miui 12.5 global

Merhaba hocam bugün güncelleme yi indirdim. İndirdikten sonra kuruluma geçerken kapandı. Ondan sonra tekrar indirme uyarısı veriyor ve indirmeye basınca indirme yapmıyor kurulum da yok. Sorun ne olabilir. Hafıza kartını tanımadım telefonun ana hafıza sı olarak kullanıyorum onunla ilgili olabilir mi?
  8. A

Gcam [Android 10] Google Kamera 7.4.104 v3 [Beta] [GÜNCEL] [TÜRKÇE]

Hocam sorunu çözdüm farklı bir tarayıcı ile indirdim kurulumu yaptım elinize sağlık
  9. A

Gcam [Android 10] Google Kamera 7.4.104 v3 [Beta] [GÜNCEL] [TÜRKÇE]

Selam hocam. Dosyayı indiriyorum ama apk kurulumu yoktur . Klasörün bütün içeriği geliyor bir türlü bulamadım. Önceki gcamlar ile ilgili bütün dosyaları apk ları kaldırdım
  10. A

Gcam Redmi Note 7 Gcam Önerisi Ve Yardım

Teşekkür ederim hocam hiç fena değil. Bencede öyle bir sorun olabilir. Yada bizim telefonlar desteklemiyor :) hani dediğim gibi gren olsa onu bir şekilde işleme yaparken hallediyorum ama bu şekilde çekimde netlik sorunu olunca işleme bile yapsak değişmiyor 1617133256 Ve hemen deneyeceğim hocam
  11. A

Gcam Redmi Note 7 Gcam Önerisi Ve Yardım

İyi günler hocalarım dostlarım. Özellikle gcamı gece yıldız pozlama için kullanıyorum. mevcetin hocamın tavsiyeleri ile iki farklı sürümü denedim onlar da güzeldi. Ancak sonrasında özelikle teleskop ve dürbünle çekim yaparken astro modunda saniye ayarlayan bir sürüm buldum. Parrot043 ün son...
  12. A

Gcam [TÜRKÇE] Google Kamera 7.4.104 - NGCAM 2.0 Final

Çok teşekkür ederim hocam hemen ikisini de deniyorum :) evet yazmayı unutmuşum raw çekiyorum hep en hoşuma giden de raw özelliği hangi gcam olursa olsun gayet güzel
  13. A

Gcam [TÜRKÇE] Google Kamera 7.4.104 - NGCAM 2.0 Final

Merhaba hocam öncelikle ellerinize sağlık :) cihazım redmi note 7 birçok sürümü denedim ama farklı farklı sorunlar veriyor. Cihazı fabrika ayarına bile döndürdüm. Özellikle gece gökyüzü yıldız pozlama için arıyorum. Sonrasında bilgisayar üzerinde işleme falan yapıyoruz ama gürültü ne kadar az...
  14. A

Yardım Note 7 gece çekimi

İyi günler arkadaşlar. Amator ce astro fotoğraf ile ilgileniyorum. Şuan telefonum gayet yeterli. Ama sormak istediğim bir kaç soru var 1-Pro modun da en fazla çekim süresi 32sn. Bunu attırma imkanımız varmı 3.part bir uygulama ile. Ve bildiğiniz bir uygulama varmı özelikle gece modu yüksek...
Üst Alt