agitabe47 kullanıcısının son içeriği

1. agitabe47

Yardım telefon bootlop oldu

telefon bootlop oldu açılmıyor edl bağladım pc görüyor ama mi flash rom yükleyemiyorum yardımcı olurmusunuz
  2. agitabe47

Rom Mi note 10 pro

Mi note 10 pro neden yeni yazılım gelmiyor acaba yeni önerdiğiniz akıcı ve pil performasli bie rom önerisi varmı artık kimse bu cihazı konuşmuyor heralde
  3. agitabe47

Rom Mi note 10 pro

Şuan güncel en iyi batarya ömrü ve akıcılık olarak hangi romu önerirsiniz
  4. agitabe47

Rom Mi note 10 OctaviOS Version : 4.0

OctaviOS Official Android 13 yeni sürümü yayınlandı. Device : Tucana • OctaviOS Version : 4.0 • Maintainer : @erikdrozina • Build Date : 23/01/2023 • Size : 1.2 GB | 1.8 GB https://sourceforge.net/projects/octavi-os/files/tucana/
  5. agitabe47

Rom Mi note 10 pro OctaviOS Version : 4.0

OctaviOS Official Android 13 yeni sürümü yayınlandı • Device : Bitra • OctaviOS Version : 4.0 • Maintainer : ErikDrozina • Build Date : 23/01/2023 • Size : 2.1 GB İndirme bağlantısı: Octavi-OS - Browse /bitra at SourceForge.net
  6. agitabe47

Soru mi note 10 pro

mi note 10 pro şuanda en iyi yazılım hangisidir endonezya 11.0.1 yüklü normalde bataryası çok iyi gidiyordu ama şuan haddinden fazla gidiyor rom önerisi varmı bildiğiniz akıcı pili uzun süreli götürsün
  7. agitabe47

Yardım Mi note 10 pro çift imei

Mi note 10 pro çift sim kullanmak istiyorum ama imei 2 de var sadece iki hat içinde imei yapabilirmiyiz
  8. agitabe47

Yardım Mi note 10 pro

Mi note 10 pro şuan en mantıklı sürüm hangisi pilim çok çabuk bitiyor endonezya 11.0.1.0 yüklü yardım eder misiniz
  9. agitabe47

Soru mi note 10 pro

mi note 10 pro için en iyi yazılım şu anda hangisini arkadaşlar hem batarya açısından hem kamera açısından birde performans açısından ben bir türlü bulamadım şu anda eu 13.0.4.0 yüklü ama kasma çok var batarya hızlı tüketiyor bazı uygulamaları bazen açmıyor
  10. agitabe47

Yardım mi note 10 pro sensör ekran döndürme çalışmıyor

arkadaşlar ekran döndürme ve sensörler çalışmıyor yazılımdan sonra oldu hangi yazilimi denedim olmadı araştırdığıma göre persist dosyası lazimiş yardim edebilecek olan varmı
  11. agitabe47

Rom mi note 10 pro mui13 kararlı rom

merhaba arkadaşlar mui 13 kararlı rom geldi sistem güncelemesinden indirip kurdum ama açılıp kapanjyor yardım edin lütfen
  12. agitabe47

Rom mi note 10 pro mui13

merhaba arkadaşlar mui 13 kararlı rom güncelenesi geldi indirip ayarlardan kurulumunu yaptım ama cihaz hep yeniden başlatılıyor orjinal romdu bide yardımızı bekliyorum
  13. agitabe47

Soru Mi note 10 pro en iyi rom hangisi

Arkadaşlar mi nite 10 pro kullanıyorum mui13 11 sürümü kullanıyorum Vodafone hat takılı sıkıntı çok yaşıyorum eskiden öyle değildi hiçbir siteye giriş yapmıyor ve çok batarya tüketiyor şuan ki rom hangi romu önerirsiniz desteğinizi bekliyorum sizce en iyi rom hangisi
  14. agitabe47

Soru Mi note 10 pro en iyi yazılım

Arkadaşlar şu an bende mui 12.5.5 yüklü en iyi çalışan rom hangisi daha akıcı ve daha stabil yardımcı olurmusunuz
  15. agitabe47

Yardım Mi pad 4

Mi pad 4 cihazım var dowland modu ve recovery modu açılmıyor tablettede ekran gelmiyor hič tepki vermiyor pc görüyor rom atıyorum ama yinedede tablet açılmıyor
Üst Alt