aggonize kullanıcısının son içeriği

1. A

Sohbet Kamerası iyi f/p ürünü telefon tavsiyesi

hocam sürekli güncelleme, format vs. deniliyor doğru mudur ? can sıkar mı ?
  2. A

ios'dan androide geçmeli miyim sizce peki ? batarya değiştirip ip6 ile bir yıl kadar daha devam edip o süre boyunca bir miktar daha elimden geldiğince biriktirmeye çalışabilirim.
  3. A

huawei markasından önerebileceğiniz model var mı peki hocam ? androidden pek anlamıyorum maalesef o yüzden benim için zor bir seçim olacak
  4. A

mi9t görüntü olarak çok kaba geldi hocam, mi8 lite ı beğenmiştim aslında. şarjı akşamı çıkarmaz mı ?
  5. A

hocam vatan mağazasındaki adama kamerası iyi olsun dediğimde o zaman mi8 lite'a yönelmelisin demişti. siz onu kullanmanıza rağmen önermediniz. neden acaba ? 1567063315 bu arada arkadaşlar bütçem 2500-3000 tl arasında, çok beğendiğim bir model olursa kendimi biraz daha zorlayabilirim. farklı...
  6. A

bilmiyordum hocam, düzelttim başlığı
  7. A

Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim. xiaomi çok duyduğum ve merak ettiğim bir marka. 2014 yılından beri iphone 6 cihazı kullanıyorum ve artık değiştirme vaktim geldi. gönül ister ki model yükselteyim fakat son zamanlardaki apple ürünlerine gücüm yetmiyor. hal böyle olunca f/p bir ürüne geçiş...
Üst Alt