agentmaster47 kullanıcısının son içeriği

1. A

Rehber Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Çözümü

konu biraz eski kalmış güncellenmesini tavsiye ederim linklerde çalışmıyor
  2. A

Araçlar [XPODED] NoAdsTelegram

magfi reklamlarını engelliyor mu bilginiz var mı
  3. A

Yardım Anlık Foto Aktarım Uygulaması

anladığım kadarıyla istediğin şey illegal bişey kardeşim
  4. A

Çözüldü Xiaomi tableti xiaomi telefon ile eşleştirme.

bildiğim kadarıyla android de böyle birşey yok ama yapılabilir bişey bence
  5. A

Soru magisk sonrası bluetooth çalışmıyor

sorun devam ediyor çözüm bulamadım
  6. A

Yardım redmi note 8 magisk ve blutooth sorunu

sorun devam ediyor çözüm bulamadım
  7. A

Yardım Sebebini bilmediğim bir sorun

cihaz benim olsaydı imei gidermi gitmezmi diye araştırır sonra format data yapıp fastbot rom yükleyip denerdim
  8. A

Yardım Note 8 Şebeke ve Wifi Yok

cihaz yere düşmediyse sıvı teması yoksa nem almamışsa sıfırdan bi rom kurup deneyin
  9. A

Yardım huawei p smart kilitlendi

sayın forum üyeleri elimde 1 tane huawei p smart var gece kendini güncellemiş galiba sabah baktığımda aşağıdaki fotoğraflarda gördüğünüz gibi cihaz yeniden başlatıldığında şifre girilmelidir bazı özellikler güvenlik nedeniyle devre dışıdır uyarısı veriyor ekran kilidi desenini girip açmama...
  10. A

ewet çözdüm magisk yükledim tlf açıldı magisk apk yi de yükledim ek kurulum gerekiyor dedi onuda yaptım sonra cihazı fabrika ayarına sıfırladım sonra twrp den temizle den format attım düzeldi 1700254681 benim cihaz kernelsu desteklemiyor
  11. A

Yardım redmi note 8 magisk ve blutooth sorunu

redmi note 8 (ginkgo) telefona miui fastboot rom yüklüyorum bluetooth çalışıyor ama twrp den magisk yüklediğimde tlf normal açılıyor ancak bluetooth sürekli durduruldu hatası veriyor 2 gündür arıyorum çözüm bulamadım daha önce böyle olmuyordu ayrıca şu komutlarıda denedim faydası olmadı...
  12. A

konu biraz acil yardımcı olabilecek yok mu
  13. A

nasıl yani hocam şuan bluetooth tekrar çlışması için sıfırdan fatboot yüklemem gerekiyor 1700062547 şuan tekrar stock rom kuruyorum çözüm bulana kadar twrp ve magisk yüklemicem 1700062736 şuan tekrar stock rom atıyorum çözüm bulana kadar twrp ve rom atmicam
  14. A

redmi note 8 telefona miui fastboot rom yüklüyorum bluetooth çalışıyor ama twrp den magisk yüklediğimde tlf normal açılıyor anca bluetooth sürekli durduruldu diyor aramadığım yer kalmadı çözüm bulamaım ayrıca şu komutlarıda denedim faydası olmadı fastboot flash bluetooth C:\rom\images\BTFM.bin...
Üst Alt