agede kullanıcısının son içeriği

1. A

Çözüldü Redmi Note 4 Otomatik Sistem Güncellemeyi Durdurma

Dediğiniz yapmak istedim ama üç noktayı göremedim. Yabancı bir forumda güncelleme indirildiği için o üç noktanın olmadığı söyleniyordu. Depolama kısmından indirilen güncellemeyi sildikten sonra o üç nokta geri geldi ve dediğiniz işlemi yaptım. Yardım için teşekkür ederim, forum kullanmakta...
  2. A

Çözüldü Redmi Note 4 Otomatik Sistem Güncellemeyi Durdurma

Arkadaşlar ben Redmi Note 4 kullanıyorum. MIUI 8.5 Kararlı sürümdeyim ve öyle kalmak istiyorum ama gece 9.2.1.0 indirmiş telefon ve %30 şarj olunca güncelleme yapılacaktır yazıyor. Ben istemiyorum nasıl engelleyebilirim?
  3. A

Yardım Redmi Note 4 ( Acemi Yardım)

Hocam çıkardım kutuya koyup kaldırdım. Geri kutuyu aldığım bir arada çekerim. Yeni bir sorum var, Whatsapp'ta kaç mesaj olursa olsun sadece 1 mesaj varmış gibi gösteriyor. 12 mesaj olsa da 1 yazıyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
  4. A

Yorumunuz için teşekkür ederim. Güzel bir öneri oldu. Telefon elime ulaştı. Kullanım olarak çok güzel. Sorum ise şu yönde, telefonun arkasında imei ve sn numaralarının yazdığı bir yapıştırma var. Onu çıkarmam telefonu garanti kapsamından çıkarmaz değil mi?
  5. A

Teşekkür ederim. Hangi Android sürümünü kullanıyorsunuz?
  6. A

Arkadaşlar ben ilk defa android işlemci ve ilk defa iPhone dışında bir telefon kullanacağım. Telefon bana Android 6.0 ve Global Rom yüklü gelecekmiş. BU telefon için önerdiğiniz en uygun rom sürümü ve en uygun android sürümü nedir?
Üst Alt