Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Musdi ve Stoya hocam teşekkür ederim her ikinize de ilgi ve alakanız için. Son olarak yazılımsal olan bu problemin bir çözümü var mıdır benim yapabileceğim yapmam gereken? 12.5 daha gelmedi bana nedendir bilinmez 12.5'in bir faydası olur mu bu soruna?
Hocam yapayım yapmasına da yani bu sorun donanımsal bir sorun olabilir mi? Çünkü servisi aradığımda bunu yazılımsal bir sorun olarak görüp yazılım atacaklarını söylediler. Ben de donanımsal olmayaıp değişim olmayacağı için yazılım için ilk günlerden göndermek istemedim servise telefonu. Bu...
Arkadaşlar merhaba ben yeni bir android kullanıcısı olarak bir ay kadar önce aldığım redmi note 10 pro modelindeki batarya sorununda yardımlarınıza başvurmak istedim. Bu konu başlığı açıldı mı diye detaylı baktım ancak göremedim gözden kaçtıysa da yönetici arkadaşlar kusuruma bakmasın gerekirse...