agabey_42 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım 13 Ultra Cihaz tepki vermiyor

geçmiş olsun. çok can sıkıcı. cihaz edl mod ile yazılım atılarak ayağa kaldırılır. Arka kapak açılması gerekli. bende de 14 ultra da bir kaç kez başıma geldi. çok can sıkıyor.
  2. A

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

güzel konu, güzel ödül.
  3. A

Soru Server Kaydı ve Güvenli Şekilde Bankacılık Uygulamalarını Kullanma

server kayıtlarında format, sıfırlama vs işlemlerinde imei gitmez. gidiyorsa, gerçek server kaydı yapılmamıştır.
  4. A

Soru Dynamic partiton olan recovery değişirse cihaz brick olurmu

cihazı recovery'e alın, adb sideload etkinleştirin, cihazı bilgisayara bağlayın. root için magisk.zip dosyasını kullanabilirsiniz. platform-tools indirin, magisk.zip dosyasını platform-tools içine kopyalayın, burada cmd komut işlemcisi açın, öncelikle adb devices yaparak cihazınızı adb sideload...
  5. A

Çözüldü Mi 15 Ultra ROOT için bilgi desteği lazım

merhabalar. öncelikle cihazın bootloader kilidi açık olmalı. cihazın bootloader kilidi açık ise gerisi çok basit. aynen dediğiniz gibi init_boot.img yamalayarak root edilebilir. bunu konuşuruz. cihazın bootloader kilidi açıkmı
  6. A

Rom Küllerinden yeniden doğdu MiuiPro

MiuiPro romunu kullanmış ve kullanan biri olarak rom hakikaten stabil. pil olarak çok iyi. elite vs gibi romlara para vermektense, miuipro 10 kat parasını hakeden bir rom bence.
  7. A

Yardım Ev ses sistemi amfi seçimi yardım

ve aleyküm selam. hayırlı bayramlar. fotosunu eklediğiniz sony hoparlörün bir benzeri bende vardı. bende aşağıda eklediğim küçük bluetooth amfi ile hoparlör bağlantısını yaptım, sonra tv'ye ses sistemi olarak bluetooth üzerinden bağladım. efsane oldu. Senin olurmu dediğin amfi bence fazlası ile...
  8. A

Recovery Xiaomi 14 Ultra (aurora) Hyperos 2 Android 15 TWRP

14 ultra cihazın kodudur aurora
  9. A

Recovery Xiaomi 14 Ultra (aurora) Hyperos 2 Android 15 TWRP

Merhaba arkadaşlar. 14 ultra aurora cihaz için malum android 15 twrp yoktu. guruplardan birinde bir arkadaşımız bir twrp paylaştı. 14 ultra (aurora) cihazımda denedim ve gayet güzel çalışıyor. Hyperos 2 Android 15 rom kullanıyorum ve dokunmatiği çalışıyor, dahili depolamayı, data klasörünü falan...
  10. A

Rom Xiaomi 14 Ultra (aurora) Agami - Hyperos 2.0.103.0.VNACNXM Rom

Merhaba arkadaşlar. 14 Ultra Aurora cihazım var. Çin romu kullanmayı daha seviyorum. Ancak çin romlarında çin uygulamalar, çin klavyeler vs. ile insanın canını sıkan bir takım uygulamalar vardı. Bende romu indirdim ve romu kendimce derledim. Romun içindeki çin uygulamalarını, çin klavyelerini...
  11. A

Soru Xiaomi 14 Ultra Global'den Çin Romuna Geçiş

Merhabalar. Bende 14 ultra kullanıyorum ve her zaman favorim çin romlarıdır. Pil konusunda daha stabil. Telefonda daha bir hoşuma gidiyor. dediğiniz gibi çince uygulamalar vs insanın canını sıkıyor. hani bir söz var ya, komşunun kötüsü adamı mal sahibi yaparmış. Bende uğraştım ve çin romunu...
  12. A

Rehber Mi 14T Pro Magisk Root (Rothko Global)

Akbank sıkıntılı mı? Ben maaşımı akbank'tan alıyorum. Cihazım rootlu. yazdığım şekilde rootu gizledim ve uygulama ayarlarını yine yazdığım gibi yaptım. sadece akbank değil, Akbank Ziraat bankası Qnb Enpara Bu dört uygulamayı aktif kullanan biriyim ve hamdolsun hiçbirinde sorun yaşamıyorum.
  13. A

Tema Çin ROM'u olan biri vereceğim mtz dosyasını Temalar uygulamasına aktarıp bana bu temanın .bak dosyasını gönderebilir mi?

telegram üzerinden daha rahat gönderebilirsiniz ve geri dönüş sağlayabilirim diye cevap vermiştim, ama yöneticiler uygun görmeyip mesajım silinmiş.
Üst Alt