Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Paylaşım için teşekkürler. ilk etapta benimde anlamakta zorluk çektiğim bir konuyu yazmak istedim. Bu xposed modülünü yükledikten sonra, youtube uygulaması olarak normal play storedekini indirip yükleyebiliyorsunuz. Ayrıca bunun için modlanmış bir youtube uygulaması aramayın benim gibi.
GOOGLE hesabınızın bölgesini hindistan yaptınız mı? bu önemli imiş. google hesabınızın bölgesi Türkiye olarak görünüyorsa olmuyor. günlerce tırmaladım bu yüzden.
Allah razı olsun kardeşim ya. aynen bu vpn uygulaması ile oldu.
bu vpn uygulamasını yükledim.
chatgpt uygulamısının tüm verilerini sildim.
yeni vpn uygulamasını başlattım.
sonra chatgpt uygulamasına giriş yapınca hemen üstte go planına yükselt çıktı.
ödeme yöntemini daha önce google hesabına...
Merhabalar. Yav konuyu hortlatmış olmaktan korkuyorum. lütfen linçlemeyin ::)))
onaylı üye olmak istiyorum ama sms onay sayfası açılmıyor. sosyal medya hesabınızı bağlayın sayfasından google google hesabım ile bağlantıyı sağladım. ama sms doğrulaması yapamıyorum. bende mavi tikli onaylı üye...
yav arkadaş kaç gündür uğraşıyorum ama bir türlü olmadı. en son vpn açık iken yine gmail hesabı açtım. onu da bölgeyi yine Türkiye olarak almış. Uğraşa uğraşa biraz önce bölgeyi hindistan olarak değiştirdim. ödeme yöntemi falan da ekledim. chatgpt yine hala plus planına yükselt çıkıyor. bu ne...
Cihaz xiaomi. ikinci alanı oluşturdum. yeni bir gmail oluşturdum. yeni vpn uygulamasını yükledim ve chatgpt indirdim. gmail ile aç dedim ama olmadı.
Bu kez vpn açık iken yeni bir hotmail hesabı oluşturdum. hotmail hesabında bölge Hindistan olarak gösterdi. chatgpt verileri sıfırlayarak açtım ve...
bu şekilde. hatta chatgpt uygulamasını kaldırıp yeniden yükledim ama hep plus planına yükselt çıkıyor. daha önce gmail hesabımla chatgpt ile konuştuğum için olabilir mi?
eu rom her zaman için çöp. stabilite yok, performans yok. Önerim her zaman için çin romudur.
Türkçe dil ekliyoruz
Çince uygulamaları kaldırıyoruz
Çin klavyelerini kaldırıyoruz
Google Klavye ekliyoruz
Bildirim sorunları için fix yapıyoruz.
romu indirip bir klasöre çıkartıyorsunuz. üç tane yükleme seçeneğiniz var. Bat dosyası şeklinde. kendinize uyan yükleme seçeneğini seçip tek tıklama ile yüklemeyi başlatıyorsunuz.
1762585871
crb android. telegram gurup bağlantısını ekleyeyim. oradan indirebilirsiniz.
Telegram : @CRBplus
Merhaba arkadaşlar. Şu an için en güncel olan 3.0.6.0 Çin romunu düzenledim. yaptığım değişiklikler listesi aşağıdadır.
* Çoklu dil eklenmiştir.
* Deodex yapıya aktarılmıştır.
* İmza doğrulama kaldırılmıştır.
* Bildirimler fix yapılmıştır.
* Ekran görüntüsü alma engellemesi kaldırılmıştır.
*...
Merhaba arkadaşlar. nasıl bir dalgınlığıma geldiyse, oğlumun telefonu (mi10T Pro) indirdiğim romu, kendi telefonuma (mi11 venus) fastboot üzerinden yüklemeye kalktım ve işlem devam ederken telefon ekranından birden fastboot yazısı kayboldu. Şu an cihaz hiç tepki vermiyor. cihaz yurt içi cihazdı...
Merhaba Arkadaşlar, Kontrol Merkezine bu müzik widgetini eklemişler. Android 12 Miui 13 rom kullanıyorum.
Kontrol Merkezinde Ek Kartlar var, ama buradan kapatılmıyor. Geçen ay bir yerde görmüştüm ve kapatmıştım. Telefona güncelleme geldi, yükledim ve yine geldi. Ama bu kez nereden kaldırdığımı...