Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
romu indirip bir klasöre çıkartıyorsunuz. üç tane yükleme seçeneğiniz var. Bat dosyası şeklinde. kendinize uyan yükleme seçeneğini seçip tek tıklama ile yüklemeyi başlatıyorsunuz.
1762585871
crb android. telegram gurup bağlantısını ekleyeyim. oradan indirebilirsiniz.
Telegram : @CRBplus
Merhaba arkadaşlar. Şu an için en güncel olan 3.0.6.0 Çin romunu düzenledim. yaptığım değişiklikler listesi aşağıdadır.
* Çoklu dil eklenmiştir.
* Deodex yapıya aktarılmıştır.
* İmza doğrulama kaldırılmıştır.
* Bildirimler fix yapılmıştır.
* Ekran görüntüsü alma engellemesi kaldırılmıştır.
*...
Merhaba arkadaşlar. nasıl bir dalgınlığıma geldiyse, oğlumun telefonu (mi10T Pro) indirdiğim romu, kendi telefonuma (mi11 venus) fastboot üzerinden yüklemeye kalktım ve işlem devam ederken telefon ekranından birden fastboot yazısı kayboldu. Şu an cihaz hiç tepki vermiyor. cihaz yurt içi cihazdı...
Merhaba Arkadaşlar, Kontrol Merkezine bu müzik widgetini eklemişler. Android 12 Miui 13 rom kullanıyorum.
Kontrol Merkezinde Ek Kartlar var, ama buradan kapatılmıyor. Geçen ay bir yerde görmüştüm ve kapatmıştım. Telefona güncelleme geldi, yükledim ve yine geldi. Ama bu kez nereden kaldırdığımı...
Merhaba arkadaşlar. Mi10T Pro cihazım var. Kameraya bağlanılamıyor hatası veriyor. sıfırdan rom kurdum herşeyi silerek ama yine düzelmedi. bu konuda bilgisi olan arkadaşımız var mı? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Jbart kullanıyorum. Jbart ile apk dosyasına patches yöntemi ile ekleme veya değişiklik yapmak istiyorum. bu konuda yardım talep edecektim. jbart hakkında bilgisi olan dönüş yapabilir mi?
çok teşekkürler, ama Jbart3 İndirme Bağlantısını indiriyorum, içerisinden .exe dosyası çıkmıyor. jbart3'e ait exe dosyasını / klasörünü zip.li olarak paylaşabilirmisiniz.
--
Çözüldü. java ile açılınca çalıştı.
Cvp: Mİ Tools - Türkçe
güzel bir uygulamaya benziyor, Telefonum Note 3. İndirdim ve uygulama çalıştı, ama işlevlerini yapmıyor. Ne bildirim alanı, de diğer özellikleri hiçbiri çalışmadı. Bu konuda bilgisi olan ???
Cvp: N900/N9000Q Galaxy Note 3 MIUI Rom v5 4.8.1 - TÜRKÇE
teşekkürler, farklı bir multilang linki de ben vereyim müsadenizle,
miuiandroid sitesinden.
N900 / N9000Q 4.8.1 multilanguage indir
Cvp: MIUI Haftalık Güncelleme 4.8.1
arkadaşlar miui gerçekten güzel bir rom. S2 cihazım varken Türkçe çevirisi konusunda baya bir uğraşım olmuştu. Sonra S3 te yine hakeza öyle. Başka forum sitelerinde paylaşımlarımda olmuştu. Ancak bazı kendini bilmezler yüzünden nefret etmiştim. Sanki bu işi...