agabarak kullanıcısının son içeriği

1. A

Çözüldü Çift dokunarak ekran kapama

Nova Ayarlardan Hareketler ve girişler bölümü sonra çift dokun seçeneği orada ekranı kapatı seç.
  2. A

Yardım Xiaomi ekran sensörü mi8 lite

Açık gibi görünsede tekrar kapatıp yeniden açın ve telefonu yeniden başlatın bu genelde çözüm oluyor.
  3. A

Yardım Mi 8 lite WhatsApp Durum tam ekran sorunu.

umarım teenwolf. teşekkürler
  4. A

Yardım Mi 8 lite WhatsApp Durum tam ekran sorunu.

Bir çözüm önerisi olan yokmu bu konuya.
  5. A

Çözüldü Çift dokunarak ekran kapama

Ben nova launcher kullanıyorum. Ücretli versiyonda ekrana çift tıklayarak ekranı kapatı seçebiliyorsunuz. ortalama 10 tl civarı ama indirim dönemlerinde 1 liradan daha ucuz oluyor. Launcher kullanmayı sevenler için özelleştirmesi yüksek bir launcher.
  6. A

Yardım EVOBT servis Hayal Kırıklığı

cevaplar için teşekkürler söylediğiniz gibi hareket edeceğim.
  7. A

Yardım EVOBT servis Hayal Kırıklığı

Xiaomi mi5s cihazım arızalandığı için Evobt servis merkezine gönderdim cihaz tamir edilemediği için değişim talebinde bulundum. Cihazı göndereli 58 gün oldu. Yasal süreç olarak yirmi iş gününden sonra 30 gün içerisinde iade yada değişim yapılmalı. Ama süre tamamlandığı halde aradığım müşteri...
  8. A

Soru MIUI 10 Mi5s Google Camera Var Mı ?

teşekkürler ercmaster.
  9. A

ercmaster rootlu olarak kullanabilceğimiz gcam varmı mi5s için. 1543389138 lucart sende kullandığın gcam mi5s de sorunsuz çalışıyorsa bir link koyarmısın onuda deneyebilelim. ben googlede aradım indirdim ama yüklenemedi diye hata veriyor senin resimde paylaştığın versiyon. 1543389345 lucart...
  10. A

Anlaşılan GCam konusu mi5s için verimli bir şekilde çalışmıyor.Kimse bir cevap yazmamış kullanan yok galiba.
  11. A

Güncelleme Aylardır Beklenen Global Oreo Sürümü(Stabil-Beta)

Parmak izi sanki nougattan daha hızlı çalışıyor bende 8.11.8
  12. A

Google Camera ayarları ne şekilde olursa daha iyi bir sonuç elde ederiz.
  13. A

Uygulama Çeşitli Xiaomi Cihazlar için Google Kamera

mi5s oreo 8.11.8 sürümüne yükledim kamera fotoğraf çalışıyor ama kaparada hata veriyor ayrıca portre moduna almak isteyin çalışmıyor ayrıca ön kamerada çalışmıyor.
Üst Alt