Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, dün mi 12t pro 12/256 aldım. Mi9 da arama yaparken görüşmeyi kaydetmek için kendi uygulaması vardı. Yeni telefonda bulamadım. Nerede olduğunu ya da bunda yoksa nasıl yapılacağını sorabilir miyim ? Teşekkürler.
Miui global 13.0.11 yüklü
Arkadaşlar merhaba,
Mi9 telefonumda eu rom yüklüydü. xiaomi.eu_multi_MI9_V11.0.9.0.QFACNXM_v11-10 sürümü olmalı.
öğleye doğru magisk üzerinden root gizleme yapmaya çalıştım ama başaramadım. sonrasında da magisk güncellemesi gelmişti. onu tıkladım. Telefon twrp ekranında açılmıştı. Bende rom...
Arkadaşlar merhaba,
Uzun yıllar htc m7 kullanıcısıydım ve Real Racing 3 oyununu oynuyordum. Grafik kalitesi ve renkler Adreno 320 olmasına rağmen harikaydı.
Şimdi Mi 9 8/128 kullanıyorum Eu stabil son sürüm ile. Oyun hızlandırıcı ile de denedim grafik kalitesini arttırarak ama hala grafikler ve...
Merhaba, Eu stabil miui 11. 04 kullanıyorum Facebook için özellik güncelleme ya da Chrome için özellik güncelleme diye sürekli playstore üzerinden indirme gösteriyor bildirim panelinde. Çözümü nedir? Arka planda güncelleme de olmuyor. Playstore üzerinden de güncellemeler kapalı.
Merhaba,
Bu olay 2.defa başıma geliyor. Mi 9 cihazımda miui11 son stabil sürüm yüklü twrp üzerinden yüklüyorum. Telefonu kapatıp açınca telefon boot etmiyor. Twrp ekranı geliyor. Nerede hata yapıyorum acaba ? Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Teşekkürler.
Merhaba, telefonu geçen gün kablosuz şarj aletinin üzerine koydum fakat şarj olmadı. Miui 11 Eu stabil rom kurulu. Nerede hata yapıyorum acaba? Şarj aleti fişe takiliydi bu arada :)
Merhaba, miui 11 eu beta güncellemesi sonrası kameradan çektiğim fotoğrafları sol bölümden hemen açıp bakamıyorum. İlla ki galeriden açmam gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz ? Nedir bu işin çözümü ? Teşekkürler.