aga61 kullanıcısının son içeriği

1. A

Uygulama Görüşme kaydedici ( Mi 9 da olan )

Arkadaşlar merhaba, dün mi 12t pro 12/256 aldım. Mi9 da arama yaparken görüşmeyi kaydetmek için kendi uygulaması vardı. Yeni telefonda bulamadım. Nerede olduğunu ya da bunda yoksa nasıl yapılacağını sorabilir miyim ? Teşekkürler. Miui global 13.0.11 yüklü
  2. A

Yardım Twrp rom yüklemeyi başaramıyorum

Arkadaşlar merhaba, Mi9 telefonumda eu rom yüklüydü. xiaomi.eu_multi_MI9_V11.0.9.0.QFACNXM_v11-10 sürümü olmalı. öğleye doğru magisk üzerinden root gizleme yapmaya çalıştım ama başaramadım. sonrasında da magisk güncellemesi gelmişti. onu tıkladım. Telefon twrp ekranında açılmıştı. Bende rom...
  3. A

Oyun Grafik kalitesini yükseltme ?

Arkadaşlar merhaba, Uzun yıllar htc m7 kullanıcısıydım ve Real Racing 3 oyununu oynuyordum. Grafik kalitesi ve renkler Adreno 320 olmasına rağmen harikaydı. Şimdi Mi 9 8/128 kullanıyorum Eu stabil son sürüm ile. Oyun hızlandırıcı ile de denedim grafik kalitesini arttırarak ama hala grafikler ve...
  4. A

Yardım Sürekli program güncelleme hatasi

Merhaba, Eu stabil miui 11. 04 kullanıyorum Facebook için özellik güncelleme ya da Chrome için özellik güncelleme diye sürekli playstore üzerinden indirme gösteriyor bildirim panelinde. Çözümü nedir? Arka planda güncelleme de olmuyor. Playstore üzerinden de güncellemeler kapalı.
  5. A

Mod [Mi9] Ekranınızı overclock edin. Ekran Yenileme Oranı 84HZ [RooT] MIUI 10 Android 9

yedeklemeyi her zaman atlıyorum maalesef. şimdi 11.0.4 ü indirip kurucam. teşekkürler.
  6. A

Mod [Mi9] Ekranınızı overclock edin. Ekran Yenileme Oranı 84HZ [RooT] MIUI 10 Android 9

sadece twrp açılıyor nasıl geri yükleyebilirim ? geri yüklemek aklıma geliyor da nerden nasıl yapılacağını bilemiyorum
  7. A

eu stabil 11.0.3 de denedim ama telefon açılmıyor. Çözüm önerisi olan varsa acil yardım edebilir mi ? cihaz mi 9
  8. A

Yardım Restart sonrası Miui11 Stabil çökmesi

Merhaba, Bu olay 2.defa başıma geliyor. Mi 9 cihazımda miui11 son stabil sürüm yüklü twrp üzerinden yüklüyorum. Telefonu kapatıp açınca telefon boot etmiyor. Twrp ekranı geliyor. Nerede hata yapıyorum acaba ? Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler.
  9. A

Yardım Mi 9 kablosuz şarj nasıl açılıyor?

Merhaba, Cevabın için teşekkür ederim. Cihazda uyumsuzluk oldu o zaman. Bende çok hayret etmiştim. Başka bir cihaz ile denerim. İyi akşamlar.
  10. A

Yardım Mi 9 kablosuz şarj nasıl açılıyor?

Merhaba, telefonu geçen gün kablosuz şarj aletinin üzerine koydum fakat şarj olmadı. Miui 11 Eu stabil rom kurulu. Nerede hata yapıyorum acaba? Şarj aleti fişe takiliydi bu arada :)
  11. A

Soru MIUI 11.0.5

banka değilde google hesabı benim mi 9 u mi 8 olarak tanıyor. Neden olabilir acaba ?
  12. A

Mi 9 8/128 Tek hat kayıtlı 27w orjinal şarj aleti ile

Teşekkürler ama takas düşünmüyorum
  13. A

Yardım çektiğim fotoğrafları sadece galeriden görebiliyorum

Merhaba, miui 11 eu beta güncellemesi sonrası kameradan çektiğim fotoğrafları sol bölümden hemen açıp bakamıyorum. İlla ki galeriden açmam gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz ? Nedir bu işin çözümü ? Teşekkürler.
  14. A

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Stabil eu rom ne kadar zamanda bir yayınlanıyor acaba?
Üst Alt