Aga44 kullanıcısının son içeriği

1. A

Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

Pc üzerinden orjinal rom kuruluyormu mesela onu kursam xiaomi nin orjinal recovery si gelirmi. Eger olursa tekrar orange fox kurar sonra romu yuklerdim. Bu konuda pek bilgim yok kusura bakmayın
  2. A

Evet hata ayıklama açıktı. İlk basta twrp ile kurdum orange fox açıldı ama dosyalarim gözükmüyordu farklı klasörler gözüküyor du bende başka bi sürüm yukleyeyim dedim busefer adb ile yükledim sonra böyle oldu ekran birbirine girmiş halde ve recovery e girdigimde dokunmatikte işlev görmüyor...
  3. A

Minimal adb ile 3 4 farklı orange fox kurdum ama halen aynı ekran birbirine girmiş hicbir dokunmatik çalışmıyor. Ama telefonum aciliyor pixel kullaniyorum.safece twrp kısmı gitti hiçbir işlem yapamiyorum. Bu arada hepsini gönderdiğiniz sitede indirdim.
  4. A

İyi günler. Ben bu romu kurmak için orange fox recovery kurmak istedim ilk kurdugumda recovery de dosyalarim gözükmüyordu karışık isimler vardı ( telde şifre vb yok) sonra başka surum indirdim ama orange fox a girdigimde yazilar felan ekran birbirine girmiş sekilde hicbir işlem yapamiyorum ne...
  5. A

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Pixel Experience - Plus [Android 11] [FBE]

Okadar ısınmamasi lazım kururlumda bı sıkıntı olmuş olabilir 58 derece ne demek uzun süre öyle kullanırsan cihaz yanabilir yani.
  6. A

Bende bir oyun oynarken max 45 derece oluyor birde şarjda ısınıyor buda normal yani yaz ayındayız sonuçta ister istemez ısınıyor.
  7. A

Kernel Redmi Note 6 Pro Mystic-Kernel X5.2 [AOSP/MIUI] [TULIP]

Bende Kernel eklemedim kendi kerneli kullanıyorum. 1624021683 Ben başka adaptör kullanıyorum hızlı şarj için ama kaç volt bilmiyorum amper olcerde 2350 mah la yapıyor.
  8. A

Kernel Redmi Note 6 Pro Mystic-Kernel X5.2 [AOSP/MIUI] [TULIP]

Ben piksel experinc android 11 kullanıyorum ve şarjda 45 dereceye kadar çıkıyor ve ghost ekran fazla oluyor sizdede öylemi ?
  9. A

Sorun değil olabilir öyle şeyler. Rica ederim.
  10. A

Hmm ozaman bilmiyorum hocam slm.ycl02 hocamız bilir.
  11. A

Oldcam olanı kuracaksın aosp rom olduğu için.
  12. A

Ben bu romu kurdum mlbb oyunu oynuyordum MIUI romda ısınınca kasma oluyordu ama bu romu kurduktan sonra nekadar isinirsa ısınsın hiç kasma olmuyor bayaa etki etti çok iyi bir rom öneririm.
  13. A

Ben romu yükledim de şarj yüzdesi gözükmüyor sadece simge si var nasıl açabilirim ?
  14. A

Kernel Redmi Note 6 Pro - Strix Kernel v4.0 (MIUI-AOSP)

Bu kerneli direk telefona kurabilir miyim miui 12 stabil yani hiçbir rom falan atmadım ama bootloader kilidi acık kurabiliyormuyum ?
  15. A

Bootloader kilidini açmadan rom yüklenebilirmi ?
Üst Alt