Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pc üzerinden orjinal rom kuruluyormu mesela onu kursam xiaomi nin orjinal recovery si gelirmi. Eger olursa tekrar orange fox kurar sonra romu yuklerdim. Bu konuda pek bilgim yok kusura bakmayın
Evet hata ayıklama açıktı. İlk basta twrp ile kurdum orange fox açıldı ama dosyalarim gözükmüyordu farklı klasörler gözüküyor du bende başka bi sürüm yukleyeyim dedim busefer adb ile yükledim sonra böyle oldu ekran birbirine girmiş halde ve recovery e girdigimde dokunmatikte işlev görmüyor...
Minimal adb ile 3 4 farklı orange fox kurdum ama halen aynı ekran birbirine girmiş hicbir dokunmatik çalışmıyor. Ama telefonum aciliyor pixel kullaniyorum.safece twrp kısmı gitti hiçbir işlem yapamiyorum. Bu arada hepsini gönderdiğiniz sitede indirdim.
İyi günler. Ben bu romu kurmak için orange fox recovery kurmak istedim ilk kurdugumda recovery de dosyalarim gözükmüyordu karışık isimler vardı ( telde şifre vb yok) sonra başka surum indirdim ama orange fox a girdigimde yazilar felan ekran birbirine girmiş sekilde hicbir işlem yapamiyorum ne...
Bende Kernel eklemedim kendi kerneli kullanıyorum.
1624021683
Ben başka adaptör kullanıyorum hızlı şarj için ama kaç volt bilmiyorum amper olcerde 2350 mah la yapıyor.
Ben bu romu kurdum mlbb oyunu oynuyordum MIUI romda ısınınca kasma oluyordu ama bu romu kurduktan sonra nekadar isinirsa ısınsın hiç kasma olmuyor bayaa etki etti çok iyi bir rom öneririm.