afuatp kullanıcısının son içeriği

1. afuatp

Yardım Resmi Note 8 Pro Zil sesi sorunu

Merhaba arkadaşlar, https://forum.miuiturkiye.net/konu/zil-ve-sistem-sesleri-susturuldu.55443/ Buradaki sorunu aynısını yaşıyorum. Herhangi bir çözüm yolu bulamadım. Sorun kısaca zil sesi, arama geldiğinde çalmıyor. Müzikte vesaire ses var. Görüntüdeki gibi ses rengi lacivert ve artırılıp...
  2. afuatp

Yardım Bootloader "Eklenenemedi: hata kodu:20091" Hatası

Zenex hocam, 2. El cihazın ilk hesap bilgilerini bulabilirsek, bootloader açıp kendi hesabımızı ekleme gibi bir şansımız yok mu ? Veya Xiaomi'ye e-posta ile ulaşıp açtırmak gibi bir yol?
  3. afuatp

Yardım mi 6 bootloader kilidini açma

Aynı sorunu bende kendi cihazım Mi5S'de yaşıyorum. Tüm denilenleri adım adım yaptım ama geliştirici seçenekleri altında ki hesap ekleme kısmında bir türlü hesabım eklenmiyor. 'Onaylanmadı, bir kaç dakika sonra tekrar deneyin' diyor. 2 aydır deniyorum. Henüz hesap ekleyemedim. MI 5s cihazımdan...
  4. afuatp

Soru 7.4.25 güncellemesi hakkında

Arkadaşlar bugün bu güncelleme geldi. Deneyen var mı? Nedir? Nasıldır? MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. afuatp

Mod Bildirim Çubuğu Merkezi Saat [Miui8]

Hocam, galaxy S5 (G900FQ) 6.12.7' ye uyar mı ? MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. afuatp

Rehber Redmi Note 3 Pro Bootloader Kilidi Açmadan Global Rom Kurma

Aynı sorun derken, biraz daha açıklayıcı olursanız arkadaşlar yardımcı olurlar. MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. afuatp

Rehber Redmi Note 3 Pro Bootloader Kilidi Açmadan Global Rom Kurma

Arkadaşlar merhaba, Kuzenim için aldığım RmN 3 Pro cihazına Global stabil rom yüklemeye çalışıyorum ama aşağıda gördüğünüz hatayı alıyorum. Sebebi ve çözümü nedir ? "Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. (0x80070002): execute flash_all_except_storage.bat)
  8. afuatp

İnceleme Miui 6.10.13 Güncelleme Özetleri

Biliyorum demişsiniz ama sormuşsunuz. Ben de cevapladım. Geçen hafta Çin de tatil olduğu için güncelleme verilmedi. Bu sebeple perşembeden vermiş olabilirler diyeceğim ama siz bunu da biliyorsunuzdur zaten. MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. afuatp

İnceleme Miui 6.10.13 Güncelleme Özetleri

Her çarşamba Güncelleme özetleri, her cuma ise güncelleme veriliyor. MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. afuatp

Soru Mi5 Ana ekran tuşu hakkında.

Evet Note 7' nin batarya olayı oruba hocamın lafını doğruluyor. ' dandik cihazları çok iyi pazarladılar orası kesin.' MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. afuatp

Yardım ROOT Mİ4 LTE

Bu yöntemlerle yapamazsanız fastboot dosyasını indirip 'image' klasörü içinde ki 'recovery.img' dosyasını silip, kullanmak istediğiniz recovery dosyası ile değiştirip kurulum yapabilirsiniz. Ayrıntılı anlatım isterseniz yardımcı olurum.
  12. afuatp

Soru Ne zaman çıkacak bu Miui 8?

Mi5 64gb geldi sonunda. İndiriyorum şimdi. MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. afuatp

Satış [ByKatre] Telefon Satışı Ana Konu [Redmi Note 3 Pro eklendi.]

enverdv arkadaşımıza sormuştum hocam ? Mi4 cihazimımın kamerasında sorun var ? MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. afuatp

Satış [ByKatre] Telefon Satışı Ana Konu [Redmi Note 3 Pro eklendi.]

Hocam mi4 kamerasını satmayı düşünür müsünüz ? MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. afuatp

İnceleme Mi5 Bükülmesi.

Ne de olsa Çin malı diyenlere. iPhone gibi arka cepte eğilmemiş ve bu haldeyken bile çalışıyor. MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt