Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
https://forum.miuiturkiye.net/konu/zil-ve-sistem-sesleri-susturuldu.55443/
Buradaki sorunu aynısını yaşıyorum. Herhangi bir çözüm yolu bulamadım. Sorun kısaca zil sesi, arama geldiğinde çalmıyor. Müzikte vesaire ses var. Görüntüdeki gibi ses rengi lacivert ve artırılıp...
Bence opera tarayıcı indirip onun üzerinden deneyin. Ben öyle halletmiştim. Olmazsa zaten, operanın dahili vpn'i var. Onu kullanırsın.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayarlar / Mi hesap / Clouds Kısmından girip alan satın al dediğinde seçtiğin paket için aşağıdaki fotoğrafta ki gibi bir ekran gelecek. Amount due yazan kısma tıkla. Paypal sayfasına yönlendirecek. Sonrasında, Yukarıdaki anlatılanları takip et.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
Mobil tarayıcı ( opera ) ile yaptım işlemleri. Ayarlar / Mi hesap üzerinden ödeme sayfasına giremedim. Mi coin ve paypal çıkıyor.
Ben de sonunda becerebildim. [emoji16]
İlk mesajda eklenemeyen fotoğrafı da buraya ekliyorum. İlk mesaj için kullanabilirsiniz.
Zenex hocam, 2. El cihazın ilk hesap bilgilerini bulabilirsek, bootloader açıp kendi hesabımızı ekleme gibi bir şansımız yok mu ? Veya Xiaomi'ye e-posta ile ulaşıp açtırmak gibi bir yol?
Aynı sorunu bende kendi cihazım Mi5S'de yaşıyorum. Tüm denilenleri adım adım yaptım ama geliştirici seçenekleri altında ki hesap ekleme kısmında bir türlü hesabım eklenmiyor.
'Onaylanmadı, bir kaç dakika sonra tekrar deneyin' diyor. 2 aydır deniyorum. Henüz hesap ekleyemedim.
MI 5s cihazımdan...