Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
https://forum.miuiturkiye.net/konu/zil-ve-sistem-sesleri-susturuldu.55443/
Buradaki sorunu aynısını yaşıyorum. Herhangi bir çözüm yolu bulamadım. Sorun kısaca zil sesi, arama geldiğinde çalmıyor. Müzikte vesaire ses var. Görüntüdeki gibi ses rengi lacivert ve artırılıp...
Zenex hocam, 2. El cihazın ilk hesap bilgilerini bulabilirsek, bootloader açıp kendi hesabımızı ekleme gibi bir şansımız yok mu ? Veya Xiaomi'ye e-posta ile ulaşıp açtırmak gibi bir yol?
Aynı sorunu bende kendi cihazım Mi5S'de yaşıyorum. Tüm denilenleri adım adım yaptım ama geliştirici seçenekleri altında ki hesap ekleme kısmında bir türlü hesabım eklenmiyor.
'Onaylanmadı, bir kaç dakika sonra tekrar deneyin' diyor. 2 aydır deniyorum. Henüz hesap ekleyemedim.
MI 5s cihazımdan...
Arkadaşlar merhaba,
Kuzenim için aldığım RmN 3 Pro cihazına Global stabil rom yüklemeye çalışıyorum ama aşağıda gördüğünüz hatayı alıyorum. Sebebi ve çözümü nedir ?
"Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. (0x80070002): execute flash_all_except_storage.bat)
Biliyorum demişsiniz ama sormuşsunuz. Ben de cevapladım. Geçen hafta Çin de tatil olduğu için güncelleme verilmedi. Bu sebeple perşembeden vermiş olabilirler diyeceğim ama siz bunu da biliyorsunuzdur zaten.
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet Note 7' nin batarya olayı oruba hocamın lafını doğruluyor.
' dandik cihazları çok iyi pazarladılar orası kesin.'
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi