afsinyus kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım miui+ beta no response

İlginize teşekkürler. Aldığım yer Hyperos beta yükledi uzaktan (ben anlamıyorum bu işlerden, çöp ederim kesin) . Şimdilik iyi gibi. Aslına bakarsanız öncekinden iyi. ÖZellikle kamera menüleri çok güzel olmuş. Bir sıkıntı çıkmaz da uzun süre kullanırım diye umuyorum, çok memnunum çünkü.
  2. A

Merhaba, Aldığımdan beri belirttiğim rom yüklüydü. 14.0.18.0 TMKCNXM Hiçbir rom vs yüklemedim, müdahale etmedim. Tamamen kendi kendine oldu. Google play'dan otomatik indirilen bir takım update'ler sonrası böyle bir kararsızlık oluyormuş. Yabancı forumlarda çokça var. Bendeki cihaz direnç...
  3. A

Merhaba, Severek kullandığım K60 pro bu hata nedeniyle çöp oldu. Bu hatayı veriyor. O andan itibaren hiçbir foto/video oynatan uygulama çalışmıyor (kamera açılmıyor, youtube, video oynatma, insta, x vs hiçbiri çalışımıyor.) Twrp'den sıfırladım. 15 gün kullandım yine aynı. Yabancı forumlarda...
  4. A

Yardım Mi6 MIUI 10 Root

bunu istanbul'da anadolu yakasında yapıp teslim edebilecek bir yer var mı? Kesin başıma bişey gelir, risk almak istemiyorum.
Üst Alt