afro kullanıcısının son içeriği

1. afro

Rom mi 8 lite gcam için rom

Mi 8 lite eu beta 20.3.26 sürümünü kullanıyorum. Android 10 olduğu için gcam desteği yok. Mi 8 Lite'ta gcam kullananlar, rom tavsiye edecebilecek var mı?
  2. afro

Rom Mi 8 Lite hangi rom kullanıyorsunuz?

Androidi yeni yeni çözen birisi olarak kendim için en iyi romu arıyorum. Mi 8 lite kullanıcıları olarak hangi romu kullanıyorsunuz? Sizce nedeni ne? Ben eu beta kullanmaktayım şu anda, 3-4 gün önce kullanmaya başladım. Global romdan çok daha hızlı animasyonları falan etkiledimdim açıkcası.
  3. afro

Yardım twrp format data sonrası bootloop sorunu

Cihazım mi 8 lite. Cihazıma gcam kurdum. sonrasında ön kamera sorununu gidermek için twrp'den dosya flashlamam gerekiyordu. Bu dosyayı flashlarken error 1 diye bir hata alıyordum. Foruma biraz bakınca bunun çözümünün format data olduğu yazıyordu. Bende yaptım, sonrasında cihaz bootloop'a girdi...
  4. afro

Yardım Twrp olmadan root kaldırma

Bugün gelen güncellemeyi telefonum otomatik olarak kurmuş. (Çok geç fark ettim.) Şu anda cihazda TWRP yüklü değil dolayısı ile magisk yükleyemiyorum. Eski kullandığım recovery ve farklı bir kaç recovery'i denedim ama dokunmatik çalışmıyor. Sınav haftasında olduğumuz için çok fazla zaman harcamak...
  5. afro

Diğer Mi8 Ailesi Miui 11 Güncelleme Sohbeti

Mi 8 lite'ta alan var mı? Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
  6. afro

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Güzel haber. Gün içerisinde diğer cihazlara da gelir o zaman. Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
  7. afro

Global versiyon mu dostum? Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
  8. afro

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Sevdiğimiz için ödül almak mı? Hayatımda bir ilk. :D
  9. afro

Mi 8 lite ve mi 9'a gelmiş diye haber var. Benim mi 8 lite cihazıma gelmedi güncelleme. Haber
  10. afro

Rom Mi 8 Lite Pixel Experience Plus [9.0 Pie] Rom

Arkadaşlar kullanan varsa, ekran görüntülerini atabilirler mi?
  11. afro

Rom Mİ A3 Android 10 Pixel Experience

Çok güzel rom'muş mi 8 lite'a da yükleyebilsek keşke.
Üst Alt