Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 8 lite eu beta 20.3.26 sürümünü kullanıyorum. Android 10 olduğu için gcam desteği yok. Mi 8 Lite'ta gcam kullananlar, rom tavsiye edecebilecek var mı?
Androidi yeni yeni çözen birisi olarak kendim için en iyi romu arıyorum.
Mi 8 lite kullanıcıları olarak hangi romu kullanıyorsunuz? Sizce nedeni ne?
Ben eu beta kullanmaktayım şu anda, 3-4 gün önce kullanmaya başladım. Global romdan çok daha hızlı animasyonları falan etkiledimdim açıkcası.
Cihazım mi 8 lite. Cihazıma gcam kurdum. sonrasında ön kamera sorununu gidermek için twrp'den dosya flashlamam gerekiyordu. Bu dosyayı flashlarken error 1 diye bir hata alıyordum. Foruma biraz bakınca bunun çözümünün format data olduğu yazıyordu. Bende yaptım, sonrasında cihaz bootloop'a girdi...
Bugün gelen güncellemeyi telefonum otomatik olarak kurmuş. (Çok geç fark ettim.) Şu anda cihazda TWRP yüklü değil dolayısı ile magisk yükleyemiyorum. Eski kullandığım recovery ve farklı bir kaç recovery'i denedim ama dokunmatik çalışmıyor. Sınav haftasında olduğumuz için çok fazla zaman harcamak...