Afflictus kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Telefonum kısa bir mesafeden yere düştü ve kendini sürekli yeniden başlatıyor

Allah razı olsun sizden ve yardımcı olmaya çalışan diğer arkadaşlardan, teşekkür ederim herkese. 2 tane telefoncuya götürdüm 2 si de rom yüklemek lazım fotoğraf ve videolar gider diyordu baya dert olmuştu anılar gidecek diye. (forumu okuyup yardım arayan arkadaşlar için: mtp zaten enable...
  2. A

Yardım Telefonum kısa bir mesafeden yere düştü ve kendini sürekli yeniden başlatıyor

hocam twrp yükleyebildim sonunda fakat twrpde gözüken dosyalar bilgisarda gözükmüyor nasıl bir yol izlemeliyim?
  3. A

Yardım TWRP de klasörler görünüyor fakat bilgisayarda görünmüyor

Konu Öncesi: https://forum.miuiturkiye.net/konu/telefonum-kisa-bir-mesafeden-yere-dustu-ve-kendini-surekli-yeniden-baslatiyor.156810/ Merhabalar telefonum note 9 yukarıda linkini bırakmış olduğum talihsiz olay sonrası telefonu kullanamadığım için telefona twrp yüklemek zorunda kaldım. Şuan...
  4. A

evet hocam 1743182751 doğrudur elime geçince deniyeceğim
  5. A

güvenli mod aklıma geldi fakat bendeki recovery mod 3.0 versiyonu safe mod 5.0 da geliyor sanırım
  6. A

Hocam yardımınız için teşekkür ederim bu arada uğraşıyorsunuz vaktinizi alıyorum sizlerin de, fakat bootloader kısmında usb hata ayıklamayı etkinleştirin diyor, sabah onu denedim etkinleştirmeye çalışırken geri sayım yapıyor ekrandaki maddeleri okumamız için o geri sayım bitene kadar telefon...
  7. A

Bir videodan baktım bilgi sahibi olmak için twrp için telefona çeşitli şeyler kuruyor (magisk falan). Fakat ben telefona şifreyi girdikten sonra 10 15 saniye anca kullanabiliyorum sonra yeniden başlatıyor telefon kendini. 1743159650 cevaplaya basmayı unutmuşum*
  8. A

fastboot modu dediğiniz eğer güç tuşu + ses kısma tuşuna basıp açılan menüyü diyorsanız sadece 3 seçenek vardı: reboot system, wipe data, connect with MiAssistant. Bir de şunu düzeltiyim dosya aktarımını seçebiliyorum bilgisayarda tam dosyalar önüme düşerken telefon kendini yeniden başlatıyor...
  9. A

Evet açılmış bir asma kilit simgesi var, fakat anlamam bu işlerden hiç. Küçük de olsa bir umut var mı diyorsunuz
  10. A

Abilerim, ablalarım, kardeşlerim merhaba biraz önce talihsiz bir olay yaşadım. Cebim çok derin değildi çömeldiğim esnada telefonum köşesi üstüne düştü çok takmadım önceden de bir kaç kere böyle düşmüştü. Fakat elime aldığımda şifremi istedi çünkü düştükten sonra kendini yeniden başlatmış. Neyse...
Üst Alt