affetmezim kullanıcısının son içeriği

1. A

Çözüldü Note 11 S Bluetooth Ses Sorunu

hocam bendede blutut kulaklıkla telefon görüşmesi yapamıyorum.sorunu nasıl çözdünüz.?note 11SE kullanıyorum.muıu 14 yüklü.
  2. A

Yardım note 11SE blutut sorunu

arkadaşlar selamlar.blutut kulaklık(tws) telefona bağlanıyorum.müzik vs videolarda sorun yok.fakat telefon görüşmesi yapmak istediğimde hiç ses gelmiyor.android 14 yüklü.sorun nedir acaba ne tavsiye edersiniz.
  3. A

Rom Poco M3 En Uygun Romu Paylaşıyorum

13 kullanma hocam.dediğim romu yükle.sorunsuz ve çok hızlı.ben 13 ü kurdum herheri sorunlu.hoparlörden çıt çıt diye kendi kendine ses geliyordu.arama geliyo kendi kendine kapanıyo telefon.
  4. A

açtım enable yazıyor.ama sim kartın takılı olduğu yerde volte aç kapat yok. 1678143200 hocam enable değil disable yazacak alttaki yazıda.volte aktif oldu.şuan bu rom tam anlamıyla sorunsuz görülüyor.
  5. A

yanlız hocam bişey farkettim.kendi yazdığımı baltalıcam biraz ama.volteyi bulamıyorum:)sim 1 i de denedim 2 yide.aktifleştiriyorum ama açma kapama seçeneği yok.acaba atlandımı.:)
  6. A

yanlız hocam biraz önce bişey 13 e sakın yaklaşmayın.a dan z ye sorunlu.
  7. A

arkadaşlar uzun uğraşlarım ve denemelerim sonucunda poco m3 için sorun çıkarmayan,tüm sensörleri çalışan ,şebeke,wifi ,şarj sorunu olmayan,akıcı venhızlı romu FASTBOOT STABİL EEA 12.5.8.0 OLARAK tespit ettim.ben bir hata bulamadım.ayrıca bu rom 2 gb ek bellek genişliğide sunmakta.darısı sizin...
  8. A

Çözüldü EDL Mode Nedir?

hocam merhaba, xiomi cihazlarda bootloader kapalı olsa bile edl ile fastboot rom atılabiliyormu?atılıyorsa eğer qalcoom için qfil i mi kullanıcaz?
  9. A

Çözüldü Yetkili Hesap olmadan EDL moddan nasıl yazılım atabilirim? (Cihaz brick oldu)

yok hocam hesabı yeni aldım.daha 130 saat var.telefon açılıyor şu anda .debin elimdeyken reset attı.mıuı yazısı çıkıyor tekrar kapanıyor.sonra powerdan kapattım cihazı tekrar açtım açıldı.ama gitti gidecek.130 saat dolmadan kapancak telefon.tümden kapatıp koydum bi kenera.eski rom...
  10. A

Çözüldü Yetkili Hesap olmadan EDL moddan nasıl yazılım atabilirim? (Cihaz brick oldu)

yok hocam.gsm turkeyden buldum.burda yazılım desteği veren arkadaş tanımıyordum.acildi işim.rasgele google dan karşıma çıktı.:) gts toll ile modem yükledi.ben zaten flashladım romu.ama bu cihaz la birlikde birkaç modelde daha nv data currend hatası oluyor.modem yüklemek gerekiyor açmak için.adb...
  11. A

2 gün evvel bir arkadaş saolsun işimi uzaktan halletti.bu romu kurdu.ödeme yaptım.bir kaç saat sonra geri döndüm arkadaşa rom sorunlu dedim,eski romu bağlanıp tekrar kurarmısın die.yapamam dedi.
  12. A

yok hocam rom flashladım.fakat dalgınlığıma geldi.clear all seçeneğini seçmeyi atlamışım.kilide düştü telefon.kurduğum rom çok sorunlu.12.5.10.0 .kilidi açmadan rom atayım diyorum.edl den.
  13. A

hocam mer hocm merhaba; benim cihazda fastboota girmiyor brick oldu heralde.bu dediğiniz miracle box cracli box olmadan dediğiniz programı nereden indirebilirim yardımcı olurmusun.
  14. A

Soru Poco M3 için en iyi rom nedir ?

hocam merhaba bu romları mi flash la atabiliyormuyuz?eğer sadece twrp ise hangi twrp bide onu yollarmısın.rica etsem
Üst Alt