Afazi kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Redmi Note 7 Miui 12 Batarya Performansı

V12.0.3.0.QFGEUXM sürümü gelmiş de, hali hazırda 11.0.8.0PFGEUXM sürümü yüklü. En son miui 12'de pil sorunu vardı, 7-8 saat aldığım ekran süresi 4-5'e düşmüştü. Bu sürüme güncelleme yapayım mı?
  2. A

MIUI 12 Miui 12 Şarj

Miui 11 kullanırken, ekran süresi ortalama 7-8 saat bandındaydı fakat miui 12'den sonra bu süre 4-5 saate düştü. Herkeste aynı sorun mu var yoksa benden mi kaynaklı acaba? 12.0.2 sürümü yüklü bu arada. Ve miui 12'den, 11'e dönebilir miyim?
  3. A

Soru Hızlı Şarj Cihazı Tavsiyesi

Huawei SuperCharge bunun fiyatı çok uyguna geliyor, sizin kullandığınız tavsiye ettiğiniz cihaz var mı? Elimdeki mevcut standart şarj cihazı.
  4. A

Soru Kulaklık Sesini Arttırma

Merhabalar Kulaklık çıkışını root olmadan arttırma şansım var mı? Forumda, dolby ve hi fi için konular gördüm ama root istiyor. Root kullanmadan yapma şansım var mı? Flac uzantılı parçalar dinliyorum genelde, yardımcı olacak varsa sevinirim.
  5. A

Yardım Miui 11 eu Global Roma Dönme

Miui 11 stable eu rom yüklü, global roma geri dönmek istiyorum. 4w yapıp sonra da romu direk kursam olur mu? Brick vs vs gibi sorunlar yaşar mıyım? XiaomiTool v2 ile kurulum yapsam olur mu ya da?
  6. A

Yardım Silinen Fotoğraflar Gözüküyor

Eu stable rom kullanıyorum miui 11, galeride ve dosya yöneticisi üzerinden silmeme rağmen ya normal gözüküyor ya da hatalı şekilde gözüküyor. Thumb tarafını da sildim, fakat aynı. Wp üzerinden paylaşım yaparken önüme çıkıyor, ekte paylaşıyorum. Nasıl çözerim bunu?
  7. A

Soru 4Wipe Yapmama

Şuan miui 11 eu stable rom kullanıyorum, miui 12 çıktığı zaman, 4wipe yapmadan kursam ne gibi sıkıntı yaşarım? Ya da dahili hafızayı ve uygulamaları ayarları vs vs silmeden kurmanın bi yolu var mı? Konu hakkında tamamen cahilim açıkçası, hangi wipe tam ne işe yarıyor bilmiyorum. Dahili hafızayı...
  8. A

Soru kilit ekranı şifresini kullanarak cihazı şifrele

Bu seçenek ne oluyor? Twrp şifresi mi oluyor?
  9. A

Yardım Varsayılan Arama Aracı

Eu rom kurdum da, alttan yukarı doğru sürekleyince tarayıcı benzeri bir şey açılıyor. Global romda normalde direk google arama motoru geliyordu. Nasıl düzeltebilirim bunu?
  10. A

Çözüldü Varsayılan Arama Aracı

Eu rom kurdum da, altta yukarı doğru sürekleyince tarayıcı benzeri bir şey açılıyor. Global romda normalde direk google arama motoru geliyordu. Nasıl düzeltebilirim bunu?
  11. A

Soru Google Drive Yedekleme Yapmıyor

Niye böyle acaba? Bi çözümü var mı? Miui 10.3.12 (Global) sürüm kurulu.
  12. A

Soru XiaomiTool Fastboot ekranında kalıyor

Onun için de bootlader kilidini açmam şart sanırsam?
  13. A

Oldu hocam, fakat anlamsız bir şekilde sadece bootloader gerektiren rom gösteriyor
  14. A

Hepsi tamam, sadece adb interface gözükmüyor aygıt yöneticisi kısmında. Oraya yüklemeyi nasıl yapabilirim? Normalde c tarafında adb dosyalarını kurdum
  15. A

https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-tool-ile-bootloader-kilidini-acmadan-rom-kurma.15134/ Buradaki adımları yapıyorum, videodaki gibi de gittim hatta. Connect with miassistant ile devam ettikten sonra, fastboot ekranında takılıyor. Sebebi ve çözümü nedir? cihazım redmi note 7 miui global...
Üst Alt