Afazi kullanıcısının son içeriği

1. A

MIUI 12.5 Redmi Note 7 - Global Kararlı V12.5.1.0 QFGMIXM İndirme Linkleri

Kilit ekranında bildirimler gözükmüyor, sizde de var mı aynı sorun? Aynı şekilde kayan bildirimler de gelmiyor.
  2. A

Soru Redmi Note 7 Miui 12 Batarya Performansı

Miui 12 kullanan var mı? Geçiş sağlasam mı diye düşünüyorum.
  3. A

Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

11.0.8.0PFGEUXM sürümünden V12.0.3.0.QFGEUXM sürümüne geçiş yapim mi? Batarya konusunda hala sorun yaratıyor mu bu miui 12?
  4. A

Aradım da biraz forumda, bulamadım hocam tam detaylı
  5. A

Rehber Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme

Hocam merhabalar Bu işlemi yaptığımız zaman, eu'dan globale ya da global'den eu sürüme geçiş yapmak istersek sadece yazılım mı değişiyor? Yüklü uygulamalar, ekran düzeni vs gibi şeyler de bozuluyor mu? Tekrar kurmak gerekiyor mu tüm bunları?
  6. A

V12.0.3.0.QFGEUXM sürümü gelmiş de, hali hazırda 11.0.8.0PFGEUXM sürümü yüklü. En son miui 12'de pil sorunu vardı, 7-8 saat aldığım ekran süresi 4-5'e düşmüştü. Bu sürüme güncelleme yapayım mı?
  7. A

MIUI 12 Miui 12 Şarj

Miui 11 kullanırken, ekran süresi ortalama 7-8 saat bandındaydı fakat miui 12'den sonra bu süre 4-5 saate düştü. Herkeste aynı sorun mu var yoksa benden mi kaynaklı acaba? 12.0.2 sürümü yüklü bu arada. Ve miui 12'den, 11'e dönebilir miyim?
  8. A

MIUI 12 Redmi Note 7 EEA Stable v12.0.2.0 Rom İndirme Bağlantıları

Güncellemeyi kurdum, sağdan ve soldan indirince gene bildirim ekranı geliyor. Sizde de mi öyle? Redmi note 7 cihaz
  9. A

Soru Hızlı Şarj Cihazı Tavsiyesi

Huawei SuperCharge bunun fiyatı çok uyguna geliyor, sizin kullandığınız tavsiye ettiğiniz cihaz var mı? Elimdeki mevcut standart şarj cihazı.
  10. A

Mod Redmi Note 7 Hi-Fi Ses Modu ve 4K Video Aktif Etme

EU rom da çalışıyor mu? deneyen var mı?
  11. A

Soru Kulaklık Sesini Arttırma

Merhabalar Kulaklık çıkışını root olmadan arttırma şansım var mı? Forumda, dolby ve hi fi için konular gördüm ama root istiyor. Root kullanmadan yapma şansım var mı? Flac uzantılı parçalar dinliyorum genelde, yardımcı olacak varsa sevinirim.
  12. A

Yardım Silinen Fotoğraflar Gözüküyor

Bende de değişmedi, valla anlamadım neyden kaynaklı problem. Galeride fotoğraf yok, google fotoğraflarda yok, dosya yöneticisinden baktım yok ama wp'de çıkıyor ve görüntülenemiyor şeklinde:@
  13. A

Çözümünü bilen var mı? İlgili, alakalı tüm uygulamaların ön belleğini temizledim ama gene aynı. Şimdi de wp silip tekrar deniycem bakalım
  14. A

Genel bi sıkıntı mı acaba? Yani ben eu romdan kaynaklı diye düşünmüştüm, o zaman globale dönmenin bi anlamı yok 1591781480 Muhtemelen wp'den kaynaklı problem bu, daha önce yoktu çünkü
  15. A

Yaptım hepsini fakat düzelmiyor, global roma geri dönücem gibi duruyor. Yerli yersiz çok sıkıntı yaşıyorum eu romda
Üst Alt