Aeternum kullanıcısının son içeriği

1. Aeternum

Yardım Poco X3 Pro Custom ROM önerisi

Poco X3 Pro için sorunsuz , stabil ve hızlı bir custom rom arıyorum.
  2. Aeternum

Çözüldü Bildirim ışığı yanıyor fakat telefon açılmıyor

Poco X3 Pro telefonumda video izlerken telefonunuzu şarja takın yazısı geldi. Bunun üzerine telefonu şarja takıp güç düğmesine basarak ekranı kapattım. Tekrar açmaya çalışıyorum güç düğmesine basarak , ama hiçbir şekilde ekran açılmıyor. Sadece bildirim ışığı yanıp sönüyor.
  3. Aeternum

Soru Poco X3 Pro için ROM tavsiyesi

Poco X3 Pro için hızlı , sorunsuz bir rom arıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
  4. Aeternum

Çözüldü Mi Unlock Telefonumu Görmüyor

Mi Unlock telefonum fastboot modunda olmasına rağmen telefonumu görmüyor. OEM İle kilit açma açık USB Hata ayıklama açık Qualcomm USB Driver kurulu Aygıt yöneticisinde Android olarak görünüyor
  5. Aeternum

Yardım Kare bildirim simgeleri

Bildirimlerin simgeleri kare şeklinde , internette biraz araştırdım ama çözüm bulamadım. MIUI optimizasyonu açık , telefonu sıfırladım hala aynı.
  6. Aeternum

Soru Poco Launcher Eksikleri

İlk defa Poco telefon kullanıyorum ve launcherı hakkında sorunlarım var. Uygulama çekmecesinin kapatılamaması , ön kameranın zoom sorunu, özelleştirmelerin az olması gibi. Bu tür sorun ve eksikliklerin düzeltileceği hakkında bir bilgi var mı yoksa böyle devam edecek mi ?
  7. Aeternum

Yardım Poco X3 Pro Ön Kamera Zoom Sorunu

Ön kamerayı açtığımda telefonu dik tutarken çok yakından çekiyor. Telefonu yan tuttuğumda ise zoom out yapıp normal haline dönüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? İnternette araştırdığımda başkalarının da bu sorunu yaşadığını gördüm ama çözüm bulamadım.
Üst Alt