Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar arkadaşlar Mİ9T cihazımı güncellemek istiyorum. Ancak yaptığım araştırmalarda güncelleme yapmamanın daha iyi olduğunu söyleyen yazılarla karşılaştım. Sizce bu sürümden güncellemek telefonumun performansını olumlu yönde etkiler mi yoksa beklemek daha mı iyi?
İyi günler arkadaşlar. Son bir kaç gündür böyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Neredeyse 10 GB lık dosya silmeme rağmen hafıza yeniden doluyor. Ben uygulama sildikçe diğer dosyalarda daha çok dosya oluşuyor. Xiaomi nin kendi dosya yöneticisi programı ile File Manager Plus programını denedim ama...
Arkadaşlar aşağıdaki linke tıklayarak yarışmaya katılabilirsiniz. Büyük ödüller var. Yarışma Xiaomi'nin resmi yarışmasıdır. Ayrıca yarışmayı inceledikten sonra aşağıdaki takım davet linkine tıklayarak takımıma katılabilirsiniz. Şu an 4 kişilik yer var.
Yarışma Bilgilendirme Linki: Mi Bunny'nin...
Hocam ben telefondan memnundum. Ancak sim kart girişi bozulduğu için ve orjinal parça tamir bedeli de 300 TL olduğundan dolayı yeni telefon arayışına girdim. Neredeyse herkes f/p ürünü olarak Mİ9T'yi önerdiğinden dolayı da bu telefonu almaya karar verdim.
İyi akşamlar bugün öğle saatlerinde telefonuma MIUI 11 güncellemesi geldi. Bu güncellemeyi indirenler var mı? Eğer indirdiyseniz güncellemeden memnun musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.