aerdogan85 kullanıcısının son içeriği

1. A

Mod [Mi9T Pro/K20 Pro] Ekranınızı overclock edin. Ekran Yenileme Oranı 75 - 81HZ [RooT]

Telefonu aldığımda içerisinde kurulu romda denemiştim güzel çalışıyordu sonra android q miui 11 yükledim maalesef işe yaramıyor.
  2. A

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

K20 pro ile alırım bende bir madalya. Konu için teşekkürler.
  3. A

Uygulama K20 pro Android Q-Miui11 Gcam(Hdr işleniyor sorunu yok.)

Bende miui 11 den 10 a geçecektim romu indirdim, bir yandan da düzgün çalışan gcam arıyordum bi dünya apk denedim son olarak bunu buldum vazgeçtim vers. düşürmekten. Teşekkürler.
  4. A

Çözüldü 4Pda sitesi dosya isteme konusu

Maşallah arkadaşlar 4pda yetkili bayii gibi. :)) bende üye olmaya çalışıyorum fakat dosya indirmek için değil yardım almak için :) 1544790432 Bu arada üye olmayı başardım.
  5. A

Yardım Xiaomi Mi5s Flyme OS

Hocam Teşekkürler hemen bakıyorum..
  6. A

Arkadaşlar son sürüm elinde olan başka bir yere upload edip linki paylaşabilir mi? Baidu dan indiremiyorum..
  7. A

Rehber Mi Band 2 Arayan Kişiyi Görmek TÜRKÇE ÇÖZÜM

Şunu da ekleyeyim. Tarihli saat gösterimi seçeneğindeki tarihi türkçe yapmak mümkün mü?
  8. A

Rehber Mi Band 2 Arayan Kişiyi Görmek TÜRKÇE ÇÖZÜM

Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Face grubunda görmüştüm fakat nerede gördüm bi türlü bulamamıştım. Burada paylaşılması çok isabetli olmuş. Şöyle bir sorum var türkçe karakter için ne yapabiliriz?
  9. A

Mı 5s miui 8.2.1.0 geldi..

Beta tavsiye ederim.
  10. A

Hocam ses sorununu çözerseniz bize de bildirin..
  11. A

İndirdiğiniz dosya boyutu ne kadardı?
  12. A

Arkadaşlar mega linki var ilgilenen ler için buyurun. MEGA Kaynak 4pda.ru Xiaomi Mi5S - Кастомные прошивки - 4PDA
  13. A

Yardım Mi 5s Isınıyor

Usta tamam da google diye bişey icat etmişler. Ayarlar/Telefon Hakkında/MIUI Sürümü üzerine 4-5 kere ardarda tıkla..
Üst Alt