aeozkan88 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Xiaomi 13 Ultra cihaza yazılımsal olarak ne yapılmış olabilir?

Peki bu telefonda *#*#73694364#*#* tuşladığımda diag menüyü nasıl aktifleştirebilirim, şu an hiçbir tepki vermiyor
  2. A

Raporla sildirdim hocam ondan sonra açtım bu konuyu, belki birilerine bi faydası olur buradaki bilgilerin. Yorumlarınız için teşekkürler.
  3. A

Daha önce aynı başlıklı bir konu açmıştım ancak o konuda düzenleme yapmam gereken yerler vardı ve bu forumda mesaj sahibi mesajını bir süre sonra düzenleyemiyormuş bu yüzden sildirdim. O konuya Mami1985 hocam yorum yapmıştı onu da aşağı ekleyecem. Bu konuyu tekrar açmamın sebebi hem yazılımsal...
  4. A

Çözüldü Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon) - HyperOS 3.0 Beta Faciası, Telefonum iki sürüm arasında sıkıştı

barış ünal, Mami1985 teşekkürler yorumlar için siz söyleyene kadar hiç ihtimal vermiyordun telefonumun dirençli olabileceğine ama telefonu aldığım günden beri ne donanımsal ne yazılımsal hiçbir sıkıntı yaşamadım fiziksel olarak da açma izine dair birşey göremiyorum bu yüzden direnç işlemi görüp...
  5. A

Çözüldü Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon) - HyperOS 3.0 Beta Faciası, Telefonum iki sürüm arasında sıkıştı

13 ultra ile aynı sıkıntıyı yaşadım. Cihaz donanım olarak Çin ama rom global, bl kilitli. aldığım günden beri normal kullanıyorum direnç, imei atma, server kaydı gibi hiçbir işlem yaptırmadım( bu yüzden yılda 8 ay kullanabiliyorum) root falan şeyleri de yok, 3010 güncellemesine kadar her...
Üst Alt