Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Redmi Note 8 android 10 global sürüm kullanıyordum. Dün güncelleme geldi android 11e geçiş yaptım. Fakat bir özelliği bulamıyorum. Kullandığım uygulamalar menüsüne girip uygulamanın üzerine basılı tuttugumda uygulama kilidi çıkıyordu ve ben uygulamayı kilitleyebiliyordum. Şimdi...
Hocam yakınlık sensöründen bende muzdaribim. Birisi ile konuşurken telefon saçma sapan şeyler yapıyor. Sanırım bu genel bir sorun. Diğer iki özellikde macro ile halledilir.
Hocam bu güzel cevap için teşekkür ederşm. Peki insanlar neden benim kullandığım roma geçmek istiyor. Ben bir şeyi gözden mi kaçırıyorum. Xiaomi'nin mesajlaşma uygulaması berbat. Hatta uygulama benim telefonuma google mesajlar uygulamasını yüklememi istiyor.
Arkadaşlar eşim ve ben Redmi Note 8 kullanıyoruz. Fakat ikimizin telefonu aynı android ve muiu olmasına rağmen ikimizin telefonunda ki rehber ve mesajlar uygulaması farklı. Onun uygulamaları googleın kendi uygulamaları. bendekiler xiaominin kendi uygulamaları. ve eşim aldığı günden beri böyle...