ae001 kullanıcısının son içeriği

1. A

Çözüldü Rom indirme Hk.

Son zamanlarda rom indirirken xiaomi nin kendi sitesi olsun diğer sitelerde olsun çok yavaş indirme hızı mevcut. 10 kb ile indiriyor resmen. İnternetimde herhangi bir problem yok ama alternatif indirme yapabileceğim yerler mevcut mu
  2. A

Yardım Mi9T Pixel Experience Rom Yükleyememe

Herkese merhaba. Pixel Experience romunu twrp den sorunsuz kuruyorum fakat yeniden başlattığımda cihaz fastboot modunda kalıyor açılmıyor. Sorun nedir bilen var mı? Wipe işlemleri ve format data yapıp yüklüyorum yine de fastbootta kalıyor
  3. A

Çözüldü Bimden Alınma S2 Hk.

Ben telefonu aldığım mağaza ile görüştüm ki çalışanlar genel prosedürün şu şekilde işlediğini belirtti: Cihazı aldınız kutuyu açtınız denediniz çalışmadı getirin iade alırız, 14 gün içinde herhangi bir sebepten iade etmek istediniz iade alırız. Ama sonrasında sıkıntı yaşarsanız garanti...
  4. A

Kendi çözümünü üretmesine sözüm yok üretilsin nasıl yapılıyor, sorun hangi noktada öğrenilsin ama bunu kabullenme çok yanlış. Cihaz sonuç olarak sorunlu, bu sorunu çözecek yetkili biz miyiz değiliz. Bunu ülkeye sokan şahıstan satana kadar aradaki herkes sorumlu fakat tüketicinin kabahati sadece...
  5. A

Sıfır kutu garantili cihaz alıyorsunuz garanti belgesindeki firma ilgilenmiyor, satış temsilcileri çift hatlı diye satarken tek hat aktif çıkıyor bunları nasıl sorun etmediniz anlayamadım. Yurt dışından kaçak getirilip burada bl kilidi açıp, imei atılanlarla aynı işlemleri yapmışsınız yalnız bir...
  6. A

26.08.2019 Win Telekom bu karışıklığın sebebini çözemediklerini beni mağdur etmemek adına sıfır telefon göndereceklerini söyledi. Grupta veya çevresinde bu sorunu yaşayan olursa ithalatçı firma ile iletişime geçsin.
  7. A

Aynen öyle. Biz de hayırlısı böyleymiş dedik elden bir şey gelmez
  8. A

cihazı satın alırken kendi fatura nüshalarına imei 1 ve imei 2 numaralarını yazmışlar zaten. sıkıntı şu anladığım kadarıyla bim, win telekomdan satış için cihazları almış ama turkcell cihazları olduğunu ve tek hattın aktif olduğunu bilmiyor. çok saçma ama bizi buldu çok şükür clap~~
  9. A

Garanti durumunu Xiaomi türkiyeden sorgulattım iletişime geçtim genpa resmi garantimiz cihazınızda sorun yok garanti adına dediler. Bim müşteri hizmetleri ile görüştüm. Sattıkları cihazdan haberleri yok. Çift sim kartlı telefonunuz diyor evet ama IMEI 2 yok diyorum onu biz de anlayamıyoruz nasıl...
  10. A

İlk başta Xiaomi Tr'de mağaza açsaydı, yok x firması getirdi yok y firması getirdi yerine çıkıp benim resmi satış temsilcim bu, bundan alın garantili o zaman deseydi böyle şeyler kesinlikle olmazdı
  11. A

sağolun. editleyeceğim gelişmeleri
  12. A

bimde hiç uyarmamışlar. direk telefonu vermiş garantisi var tabiki fişi kaybetmeyin demiş göndermiş. garanti var da dışı onları içi beni yakar öyle bir garanti angel~~
  13. A

Xiaomi türkiye garantisinde bulunan bandrollü garanti belgesi yok. düz ithalatçı garanti belgesi var win telekomun. kutuda bandrol de yok. genpaya yazdım cevap bekliyorum. telefon komple falso
  14. A

Kutuda var hocam çift simli olduğu. Kutuda çift IMEI de mevcut zaten ama telefonda tek imei. IMEI ayrı mevzu bir de garanti boyutu var işin. Xiaomi tr garantili değil
  15. A

gidişatı buradan editlerim. o gün bu telefonlardan 1-2 şer stokla binlerce kişiye sattılar. yazık günah 1566416511 Çok haklısınız ama bu şekilde çok fazla mağdur var ve büyük çoğunluğu haberdar bile değildir. Canımı sıkan nokta bu. Milleti kandırmanın alemi yok. De kardeşim cihazlar tek sim...
Üst Alt