ae001 kullanıcısının son içeriği

1. A

Çözüldü Rom indirme Hk.

endonezya 12.0.2
  2. A

Çözüldü Rom indirme Hk.

Son zamanlarda rom indirirken xiaomi nin kendi sitesi olsun diğer sitelerde olsun çok yavaş indirme hızı mevcut. 10 kb ile indiriyor resmen. İnternetimde herhangi bir problem yok ama alternatif indirme yapabileceğim yerler mevcut mu
  3. A

Sohbet Kamera toz almaması için çözümüm

bu kılıfı nerden temin edebiliriz
  4. A

MIUI 11 Redmi Note 9S - Turkey Stable V11.0.6.0.QJWTRXM İndirme Bağlantısı

kullananlar var mı? romda hata vs mevcut mu?batarya performansı eu roma göre nasıl
  5. A

Yardım Mi9T Pixel Experience Rom Yükleyememe

Twrp den temiz kurulum yapıp eu ya döndüm sorun çıkmadı
  6. A

hocam büyük ihtimalle doğru şekilde yükleme yapamadığımdan kaynaklandı en başta. çünkü vendor vs doğruydu. rom yüklenip yeniden başlatınca fastbootta kalıyordu ama son denemede hallettim rahatladım
  7. A

bu şekilde yükleme yaptım geçtim. teşekkürler
  8. A

bir tek çin firmware denemedim gerçekten tek sorun bu muydu
  9. A

sabahtan beri deli oldum yükleyemedim ben de eu rom atıp bıraktım. sinirlerim yıprandı çünkü
  10. A

vendor da yükledim yine fastbootta kaldı. neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum
  11. A

ilk önce bunu deniyorum.bunu bulamamıştım çünkü. başarıp geleceğim. yardımlarınız için teşekkürler
  12. A

pixelin sitede tek zip dosyası var onu indirip yüklemeyi denemiştim. firmware e bakayım. teşekkürler 1579504372 deniyorum hemen teşekkürler
  13. A

Herkese merhaba. Pixel Experience romunu twrp den sorunsuz kuruyorum fakat yeniden başlattığımda cihaz fastboot modunda kalıyor açılmıyor. Sorun nedir bilen var mı? Wipe işlemleri ve format data yapıp yüklüyorum yine de fastbootta kalıyor
  14. A

Uygulama Redmi Note 8 GCam / Hypercam Eklendi

v13 ü miroom ile kullanıyorum. gayet başarılı ve stabil. emeği geçenlere teşekkür ederim
  15. A

Çözüldü Bimden Alınma S2 Hk.

Ben telefonu aldığım mağaza ile görüştüm ki çalışanlar genel prosedürün şu şekilde işlediğini belirtti: Cihazı aldınız kutuyu açtınız denediniz çalışmadı getirin iade alırız, 14 gün içinde herhangi bir sebepten iade etmek istediniz iade alırız. Ama sonrasında sıkıntı yaşarsanız garanti...
Üst Alt