Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son zamanlarda rom indirirken xiaomi nin kendi sitesi olsun diğer sitelerde olsun çok yavaş indirme hızı mevcut. 10 kb ile indiriyor resmen. İnternetimde herhangi bir problem yok ama alternatif indirme yapabileceğim yerler mevcut mu
hocam büyük ihtimalle doğru şekilde yükleme yapamadığımdan kaynaklandı en başta. çünkü vendor vs doğruydu. rom yüklenip yeniden başlatınca fastbootta kalıyordu ama son denemede hallettim rahatladım
Herkese merhaba. Pixel Experience romunu twrp den sorunsuz kuruyorum fakat yeniden başlattığımda cihaz fastboot modunda kalıyor açılmıyor. Sorun nedir bilen var mı?
Wipe işlemleri ve format data yapıp yüklüyorum yine de fastbootta kalıyor
Ben telefonu aldığım mağaza ile görüştüm ki çalışanlar genel prosedürün şu şekilde işlediğini belirtti: Cihazı aldınız kutuyu açtınız denediniz çalışmadı getirin iade alırız, 14 gün içinde herhangi bir sebepten iade etmek istediniz iade alırız. Ama sonrasında sıkıntı yaşarsanız garanti...