adzate kullanıcısının son içeriği

1. adzate

Yardım mi 6 ekran sorunu

mi6 telefonumun ekranı değiştikten sonra bu hale geldi, kapatıp açınca düzeliyor lakin sorunun nedenini anlayamadım. yardım edebilecek arkadaşlardan yardım talep ediyorum mümkünse
  2. adzate

Yardım Mi 6 MIUI Global 11 şarj sorunu

Selamunaleyküm İşinize yarayabilir. İzinler kısmında otomatik başlat seçeneği içerisindeki sık kullanmadığınız yada hiç kullanmadığınız uygulamaların otomatik seçeneklerini devre dışı bırakın. İzinler,izinler bölümünün içerisindeki uyulama izinleri kısmında izin verilmiş birçok uygulama mevcut...
  3. adzate

Duyuru Forum "Doğrulanmış Üye" Mavi Tik ikonu alma

güzel bir düşünce,eline ve emeğine sağlık twitter ile onayladım saolasın
  4. adzate

Sohbet İzmir'den selamlar

Hoşgeldin Sefalar getirdin
  5. adzate

İnceleme Asus Rog Phone 2 - Alındı

Hayırlı Olsun Güzel günlerde kullanman dileğiyle
  6. adzate

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Selamunaleykum Eu stabil 11.0.1.0, sıfırdan kurulum yaptım hiç bir sıkıntı yaşamadım gayet güzel çalışıyor. Umarım bir çözüm bulabilirsin
  7. adzate

Yardım Pocophone F1 10.3.6 Boşta Isınma Sorunu

Selamunaleyküm Bende mi 6 var Rootlu ve twrp yüklü,son zamanlarda aynı sorunu yaşamaya başlamıştım.En son ( Miui Global Stabil 10.4.1.0) fastboot kurlumu yaptım,magisk root ve twrp yi yeniden yükledim. magisk modülü olan viper4android kaldırdım sorun tamamen ortadan kalktı. Belki sendede böyle...
  8. adzate

Yardım aşırı ısınma problemi

Selamunaleyküm Hayırlı Geceler ısınmayla ilgili sorunum kalmadı, rootlu twrp yüklü olan telefonuma miflash ile miui rom 10.3.4.0 temiz kurulum yaptım, Açıldıktan sonra miuirom 10.4.1.0ı güncelleme kısmından dosyasını tanıtıp yükledim. Sonra twrp kurup root (magisk)attım, magisk modüllerinin bir...
  9. adzate

Mesainin bitmesini hiç bu kadar istememiştim, İnşallah sagsağlim eve gidebilirsek ilk işim sıfırlamak olucak yardımların ve açıklamaların için teşekkür ediyorum,sonucu tekrardan yazarım İnşallah Allaha Emanet Olasın
  10. adzate

Sanırım buda işe yaramadı gene aynı ısınmaya başladı
  11. adzate

Yardım twrp bilgisayar görmiyor

Vallaha Bilemedim Ne Diyeceğimi ,bundan sonrası beni aşıyor forumda çok değerli üstadlar var bi onlara danışsan, yanlış birşey yaptırmaktan da korkarım üzgünüm
  12. adzate

Yardım twrp bilgisayar görmiyor

Gider ama twrp den tekrardan kurabilirsin,eğerki modullerin zip yedeklerini aldıysan magisk kurduktan sonra onun üzerinden tekrar kurabiilirsin
  13. adzate

Şimdi dikkatimi çekti magisk den gmz doze kudum ( gerçi ayarlamalarını yapamadım ama ) magisk viper4android kuruluydu modüller kısmınna bakarken parmağım yanlışlıkla viper4android tikini kaldırdı. Telefon yeniden açıldığında ısınma bir nebzede olsa düşmüş,şaşırdım bir okadarda sevindim .
  14. adzate

Kardeş o dediğin şeyi çok uzun zamandır kullanıyorum, ama bu problem yüzünden telefondan da soğudum çok akıllı olması çok dert çıkartıyor :)
  15. adzate

Eyvallah Denemekte fayda var
Üst Alt