Adrorel kullanıcısının son içeriği

1. Adrorel

Yardım Mi 9T Android 11 Gelmedi

Arkadaşlar merhaba redmi note 8 pro telefonuma android 11 geldi fakat mi9t'ye gelmedi sorun bende mi yoksa hala beklemede miyiz
  2. Adrorel

Yardım Kamera Sorunu

Arkadaşlar öncelikle merhaba, Note 8 Pro kullancısıyım. Sorunum whatsapp kamera ile ilgili, Dün herhangi bir sorun yoktu, bugün ön kameradan fotoğraf çekmek istediğimde kameranın boyutunu 3:4'e düştüğünü gördüm ve kalitesi resmen yağlı boya gibi oldu. Normal kameradan değiştirmeye çalıştım fayda...
  3. Adrorel

Çözüldü Ekran görüntüleri karanlık

Arkadaşlar merhaba, MIUI12 ile birlikte gelen bir sorunum var. Redmi Note 8 Pro kullanıcısıyım. Ekran görüntüsü aldığımda ekran karanlık olarak alıyor simsiyah değil tabi ki. Benim gördüğüm ve aldığım görüntüyle alınan görüntü arasında fark var yani. Ekran ışığı son seviyede olsa bile durum...
  4. Adrorel

Çözüldü Miui 12 Redmi note 8 pro

Dostlar az önce güncellemeyi yaptım fakat bildirim panelim değişmemiş redmi note 8 pro kullancısıyım. Herkeste bu şekilde mi?
  5. Adrorel

Yardım Video çekerken ekran kararması

Arkadaşlar merhaba. Elimde Xiaomi Redmi Note 8 Pro cihazım var. Whatsappta ön kamerada video çekmeye başlamadan önce normal bir görüntü var daha sonra bi anda ekran kararıyor ve video karanlık çıkıyor. Sadece bende mi var bu sorun yoksa genel bir problem mi?
  6. Adrorel

Yardım Uygulama ismi Nedir?

Arkadaşlar şu uygulamanın ismi neydi bir türlü bulamıyorum ya
Üst Alt