Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Custom recovery ile kurabilirsin ama bu sürüm şuan eski baya. Yeni sürümü burdan Infinity X - Download bulabilirsin. Flash Guide yazan kısımda kurulum adımları da yazıyor.
İlk yorumdaki arkadaşın dediği şeyi yapıp kurtarma ihtimalin yüksek. Tabii ki telefondaki dosyaları, sistemi, varsa sdcard dosyalarını her şeyi tamamen silmişsin o yüzden geri gelmeyecek dosyalar ama telefonu açma ihtimaliniz yüksek sonuçta sistemi sildin yeni sistem yüklemedin o yüzden o hatayı...
Bu 2 simge varsa kullanmıyorsanız aktif bıraktıktan sonra kalem işaretine basıp kaldırabilirsiniz.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normalde varsayılan olarak kapalı gelmiyor hatta böyle bir sorunu da hiç yaşamadım. Sensörleri kapatmak sanırım daha çok pil tasarrufu ve gizlilik için konulmuş bir özellik o yüzden kapatmamanızı öneririm.
Stock romun persist.img dosyasını flashlayıp bu sensörle alakalı tüm sorunları çözebilirsiniz.
3.5 de düzeltildi.
Changelog:
• Fixed micam video recording mode freeze on 30fps quality or image stablization enabled (Sorry for taking so long to fix this, since i didn't have the functional device in my hand till date to fix it)
Ve siz kernelsu'nun yöneticisini kurmuşsunuz yeni görüyorum kernelsu next olmalı. GitHub - KernelSU-Next/KernelSU-Next: An advanced Kernel based root solution for Android
aosp iyidir ya sade güzel ilk geçişte bende de bi garipseme olmuştu sonra alıştım. miui güzel ama çok fazla gereksiz uygulama, servis dolu. en hoşuma giden hyperos onda da performans pek iyi değil.
Bildirim ayarları sayfasının en alt kısmında var istediğiniz ayar
1764032783
-nokta değil de sayı istiyorsanız o özellik yok sanırım direkt nokta gösteriyor
-evet android 13 sürümleri performans açısından daha iyiler. ve hatırladığım kadarıyla Nusantara var performans ve batarya açısından en...
Project infinity x ekibi bu olayı mükemmel çözdü cidden hiçbir modüle gerek kalmadan play sertifikalı ve strong integrity ile geliyor. Özelleştirmeler de diğer romlardan fazla, güncelleme sıklığı gayet güzel.
1763404712
Tek güncel bir sorun var project infinity-x geliştiricisi ginkgo cihazının...
Project Infinity X, Android Açık Kaynak Projesi (AOSP) tabanlı bir custom ROM olup, kullanıcılara en güncel Android sürümünü (şu anda Android 16 “Baklava”) stabilite, yüksek performans ve sonsuz özelleştirme olanaklarıyla sunmayı hedeflemektedir. Geliştiriciler, kullanıcı geri bildirimlerini...
Sadece güç tuşuna uzun süre basmayı denediniz mi? Bu ekrandan kurtulmak istiyorsanız çözüm olabilir ama twrp'deki işinizi halletmek için farklı çözümler denenebiliir. Büyük ihtimalle uyumsuz twrp kaynaklıdır.
1763336427
doğru twrp'yi bulamazsan Orangefox recovery kullanabilirsin.
Evet 8 pro için uygun değil zaten konudaki bu sürüm de baya eski. Size linkini atıyorum güncel 8 pro begonia için Infinity X - Download . Tercihe göre gapps veya vanilla indirip kurulum yapabilirsiniz. Kasımda güncelleme aldılar. Release Date: November 1, 2025
Güncel değil şuan. Ben güncelleme yapamıyorum fakat Flopster101 🇦🇷 in FloppyKernel (TrinketMi) - Discussion bu dosyayı indirip flashlayabilirsiniz. en günceli bu 10 gün önce güncellenmiş.
dosya adına dikkat edin ksunext-ginkgo olsun