Adolyer kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Poco X3 pro recovey

Android sürümüne dikkat et yeterli kardeşim. Başka bir şey yapmana gerek yok. Android 11 için: Buraya Tıkla Android 12 için: Buraya Tıkla
  2. A

Soru twrp yedek almak

EFS bölümünün yedeğini almanız lazım.
  3. A

Çözüldü Mi 11T pro pubg 90 fps ve parlaklık düşmesi

Pubg mobile en fazla 90 fps destekliyor bildiğim kadarı ile. Gameturbo nun göstergesinde bir yanlışlık var. 120 fps alamazsın Pubg de
  4. A

Soru AOSP ROM önerisi.

Bilindik bir aops yada costum rom kullanirsan hiç bie sıkıntı çıkmaz. ArrowOs, crdroid, lineageos gibi aops romlarda root atmadan banka uygulamalarını kullanabilirsin.
  5. A

Soru AOSP ROM önerisi.

Evet şuan hala kullanıyorum. Pil ve performansi gayet iyi. Herhangi bir hataya da rastlamadım. Ama kurulum adımlarını doğru yapmak gerekiyor.
  6. A

Soru AOSP ROM önerisi.

Pil ve Stabilite için ArrowOS Oyun ve Stabilite için Crdroid ArrowOS özelleştirme olmayan saf android sistemdir ve hatasız çok güzel rom yaparlar. Crdroid de hem özelleştirmeli hemde performanslı romlar arasında en hatasız olanıdır. Pilde öyle çok hızlı bitmez. Dengelidir. Ayrıca ne hikmetse...
  7. A

Rehber [CRB] Android Kitchen Tool ile ROM Parçalama / Birleştirme

kardeşim eline sağlık. ben uzun zamandır kullanıyordum bunu. türkçe anlatım olması güzel olmuş. beta 14 ün linki silinmiş tekrar yollama şansın varmı? güncel sürümde toplu halle birleştirmeyi ücretli sürüm için yapmışlar. Edit: Ben internetten bulup tekrar upload ettim arkadaşarlar. Dileyen...
  8. A

MIUI 13 MIUI 13 xiaomi.eu 13.0.5.0.SJZMIXM - SJWMIXM - SJPINXM | PORT ~ Joyeuse - Curtana - Gram

Bu romda bildirimler gelmiyor. Telefon geliyor mesela ama cevapsız çağı var diye bildirimde hiç bir şey gelmiyor. Bilgisi olan yardimci olursa sevinirim
  9. A

Recovery Güncel TWRP 3.6.2_12-0 Poco x3 NFC

Link yeni sürüm ile güncellendi.
  10. A

Rom POCO X3 NFC (Surya) LedoEdition v12.5.7.0 Custom ROM

Levent hocamın ve sizin de elinize sağlık.
  11. A

Kernel Kernel arıyorum!

Android 11 miui da çalışan tek kernel venoom şuanda. Ama pek bir fark göremedim ben. Dtbo ve boot.img yedeğini al twrp den dene istersen. https://www.mediafire.com/file/o05v4ul6qmblc70/venoomX-surya-20211208-1444.zip/file
  12. A

Rom Poco X3 Nfc12.5.4.0 xiaomi.eu Rom

12.5.5 eu romda sorun kalkıyor. Ama yeni gelen 12.5.7 sürümünde sorun tekrar devam ediyor. Zaten sorunu görünce direk 12.5.5 sürümüne geri döndüm. Sorunsuz kullanıyorum.
  13. A

Recovery Güncel TWRP 3.6.2_12-0 Poco x3 NFC

Merhaba arkadaşlar, kendimin de kullandığı sorunsuz en güncel TWRP yi paylaşmak istedim. TWRP indirme linki Zaten TWRP niz yüklü ise imaj dosyası yükle seçeneğine tıkladıktan sonra bu img seçip gelen listeden "Recovery" (Kurtarma Bölümü) nü seçip flashla yabilirsiniz. Yüklü değilse aşağıdaki...
  14. A

Rehber Parmak İzini Tamamen Devre Dışı Bırakmak

Hocam uinput-goodix.kl ve diğer dosyayı düzenleyemiyorum. Yazma hatası veriyor. Es file Explorer ile denedim. Dosyaları başka bolumde duzenleyip "mv" komutu ile .sh dosyası oluşturdum mt manager ile root olarak yürüttüm genede olmadı. Nasıl halledebiliriz bu sorunu? Edit: twrp den system mount...
  15. A

Soru K40 Gaming Tetik Tuşlarını İptal Etme

Özel bir uygulamada problem çıkarıyordu. Neyseki sattık telefonu Mi 11T pro aldık. Cevaplar için teşekkür ederim.
Üst Alt