Adolyer kullanıcısının son içeriği

1. A

Recovery Güncel TWRP 3.6.2_12-0 Poco x3 NFC

Merhaba arkadaşlar, kendimin de kullandığı sorunsuz en güncel TWRP yi paylaşmak istedim. TWRP indirme linki Zaten TWRP niz yüklü ise imaj dosyası yükle seçeneğine tıkladıktan sonra bu img seçip gelen listeden "Recovery" (Kurtarma Bölümü) nü seçip flashla yabilirsiniz. Yüklü değilse aşağıdaki...
  2. A

Soru K40 Gaming Tetik Tuşlarını İptal Etme

Merhaba arkadaşlar. Bana K40 gaming deki tetik tuşlarını iptal etmek için o özelliğin paket ismi lazım. Mesela "Hızlı Top" özelliğini rootlu app manager dan devre dışı bırakınca menüden o özellikle ilgili menü kayboluyor. Ama bunda uygulama listesinde "Omuz Tuşları" veya başka isimle geçmiyor...
  3. A

Soru Poco x3 Uyumlu Pubg Tetiği

Arkadaşlar merhaba, ben daha önce mi 8 se kullanıyordum (üstte takılan tetikle). Ama bu telefon kalın olduğu için tetik telefona girmiyor. Poco x3 e uyan sorunsuz kullandığınız bir model var mı? Avuç içi tutulanlar da el ağrıtıyor. Üsten takılan olursa sevinirim.
  4. A

Çözüldü Mi 8 SE ve Magisk 22.1

Merhaba, ben telefonu formatladım. Daha önce Magisk 20.1 kullanıyordum. Şimdi Magisk yüklü değilken direk son sürüm olan 22.1 i flashlasam sorun olur mu? Rom 11.0.3
  5. A

Yardım Durduk yere ekran gitti

Herkese merhaba, benim mi 8 se telefonumda youtube da video izlerken durduk yere ekran gitti. Telefonun açılıp kapandığı anlaşılıyor, dokunmatikte basıyor. Hatta bir süre bekledikten sonra bir süre ekran açıldı tam düzeldi derken tekrar gitti. Şimdi hiç açılmıyor. Sorun nedir acaba yazılımsal...
  6. A

Yardım Pubg de Telefon Geldiğinde İnternet Gidiyor.

Merhaba arkadaşlar Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama benim mi 8 se de pubg mobile oynarken birisi aradığında internet felç oluyor. Bağlı gibi gözüküyor ama ping 900ms filan çıkıyor. Arkadaşda Mi Note 8 var onda öyle bir problem yok. Diğer arkadaşda da samsung j7 var ondada yok. Bu sorun mi 8 se...
  7. A

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Eğer adımları doğru ve dikkatli uygularsan hiç bir sorun olmaz. Zaten imei silmek o kadar basit bir şey değil. Anlatılanları uygula yeter.
  8. A

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Kolay gelsin. ben rootlu şekilde globe rom yükledim. wipe ve yükleme işlemlerini aynı video daki gibi yaptım. twrp den de çıkmadan 1227.img yi select partition kısmında recovery seçip flashladım. twrp açılıyor ama rom açılmıyor. mi yazısı ve unlock yazısı geliyor tekrar kapanıp açılıyor...
  9. A

Bende şuan twrp 3.2.3 yüklü. En son rom u yüklemek için önce twrp 3.3.0 ü yüklemek gerek doğru mu? Yoksa rom yüklendikten sonra mı? Pek anlayamadım. Diğer arkadaşa rom yüklendikten sonra twrp yi flaş layin diye yorum atmışsınız iyice kafam karıştı.
Üst Alt