Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pil ve Stabilite için ArrowOS
Oyun ve Stabilite için Crdroid
ArrowOS özelleştirme olmayan saf android sistemdir ve hatasız çok güzel rom yaparlar.
Crdroid de hem özelleştirmeli hemde performanslı romlar arasında en hatasız olanıdır. Pilde öyle çok hızlı bitmez. Dengelidir. Ayrıca ne hikmetse...
kardeşim eline sağlık. ben uzun zamandır kullanıyordum bunu. türkçe anlatım olması güzel olmuş. beta 14 ün linki silinmiş tekrar yollama şansın varmı? güncel sürümde toplu halle birleştirmeyi ücretli sürüm için yapmışlar.
Edit: Ben internetten bulup tekrar upload ettim arkadaşarlar. Dileyen...
Bu romda bildirimler gelmiyor. Telefon geliyor mesela ama cevapsız çağı var diye bildirimde hiç bir şey gelmiyor. Bilgisi olan yardimci olursa sevinirim
Android 11 miui da çalışan tek kernel venoom şuanda. Ama pek bir fark göremedim ben. Dtbo ve boot.img yedeğini al twrp den dene istersen.
https://www.mediafire.com/file/o05v4ul6qmblc70/venoomX-surya-20211208-1444.zip/file
12.5.5 eu romda sorun kalkıyor. Ama yeni gelen 12.5.7 sürümünde sorun tekrar devam ediyor. Zaten sorunu görünce direk 12.5.5 sürümüne geri döndüm. Sorunsuz kullanıyorum.
Merhaba arkadaşlar, kendimin de kullandığı sorunsuz en güncel TWRP yi paylaşmak istedim.
TWRP indirme linki
Zaten TWRP niz yüklü ise imaj dosyası yükle seçeneğine tıkladıktan sonra bu img seçip gelen listeden "Recovery" (Kurtarma Bölümü) nü seçip flashla yabilirsiniz. Yüklü değilse aşağıdaki...
Hocam uinput-goodix.kl ve diğer dosyayı düzenleyemiyorum. Yazma hatası veriyor. Es file Explorer ile denedim. Dosyaları başka bolumde duzenleyip "mv" komutu ile .sh dosyası oluşturdum mt manager ile root olarak yürüttüm genede olmadı. Nasıl halledebiliriz bu sorunu?
Edit:
twrp den system mount...