Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
adnanca 'in en son etkinliği
adnanca
,
Yardım
Redmi Note 15 ekranda pixel bulanıklığı olması
başlıklı konuya cevap yazdı.
Mağazadan Alınanlar: Mağazadan peşin veya taksitle alınan telefonlarda (ayıplı/arızalı olmadığı sürece) yasal bir iade hakkı yoktur...
Dün 08:52 da
adnanca
,
Çözüldü
Vakıfbank mobil root sorunu
Root edilmiş yazılımları bankacılık uygulamaları kabul etmiyor. Özellikle devlet bankası uygulamaları hiç kabul etmiyor.
Dün 07:58 da
adnanca
,
Yardım
Redmi 13C Güncelleme gelmiyor
Yok dostum fake değil onu kontrol ettim ''MIXM global ROM'' kullanıyorum. Sorunu hala çözemedim güncelleme gelmiyor telefona.
Dün 07:56 da
adnanca
,
Soru
Xioami 14T İçin En Stabil ROM Hangisidir
Hayırlısı olsun kardeş. Allah daha iyilerini nasip etsin hepimize. Zor kazanıyoruz parayı gidip sorun çıkaracak telefonlara vermemek...
Cuma saat 18:29'de
adnanca
,
Soru
İlanlarına baktım 17-18 bine Türkiye resmi cihazlar varmış. Bence o şekilde düşünebilirdin 2-3 bin verip en azından kayıt muhabbetini...
Cuma saat 18:21'de
adnanca
,
Soru
Sırf şu kayıt muhabbetleri ile uğraşmamak için zaten YD cihaz almıyorum. Yakın zamanda 15T alacağım ama onu da ikinci el Türkiye resmi...
Cuma saat 18:03'de
adnanca
,
Soru
Direnç doğrudan cihazın donanımına müdahale işlemi olduğundan işlem sonrasında problemler oluşması çok normal. Server kayıt yoksa eğer...
Cuma saat 16:14'de
adnanca
,
MIUI Güncellemeleri
forumunda
Yardım
Redmi 13C Güncelleme gelmiyor
başlıklı bir konu başlattı.
Arkadaşlar selamlar. Redmi 13C 8/256 versiyon cihaza sahibim. Telefonum normal Türkiye cihazı imei atılan modellerden değil. Android...
Cuma saat 16:10'de
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt